Abus Iven Chain 8210

€59,95 €74,49

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

De Abus fietsslot Iven Chain 8210 is een sterk kettingslot gemaakt uit gehard staal. Met een gewicht van 2 kg en een lengte van 110 cm is het een sterk fietsslot dat overal aan vastgemaakt kan worden. Het bevat dikke vierkante schakels en een softcase technologie die ervoor zorgen dat je fiets zeer goed beschermd wordt tegen diefstal.

De Abus fietsslot Iven Chain 8210

Het kettingslot bestaat uit vierkante schakels gemaakt uit gehard staal, dat voor een goede bescherming zorgt en het risico op diefstal van je fiets zal verkleinen. Het slot is uitgerust met een ABUS softcase technologie die een zeer hoge impact-resistentie heeft. Dit houdt in dat harde klappen beter tegengehouden worden en je slot moeilijker is om open te maken. Het slot is hierdoor ideaal voor duurdere fietsen of fietsen die je in minder veilige regio’s beter wilt beschermen.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd in twee onderdelen: veiligheid en het design.

Veiligheid

85/10 – Het kettingslot heeft 8 mm dikke vierkante schakels en is gemaakt uit gehard staal. Met een gewicht van 2 kg en een lengte van 110 cm is het fietsslot uitstekend om betere en duurdere fietsen of fietsen op onveilige plaatsen vast te zetten. Voor extra bescherming is het slot gemaakt met de ABUS softcase technologie die een zeer hoge impact-resistentie heeft, waardoor harde klappen beter tegengehouden worden. Dit zorgt er ook voor dat het slot moeilijker open te breken is, waardoor de kans op diefstal van je fiets verkleint.

Design

85/10 – De Abus fietsslot Iven Chain 8210 is omgeven door een hoes, gemaakt uit een zeer flexibel textiel met lange levensduur die krassen en beschadiging aan je fiets voorkomt. Hiernaast is het slot eenvoudig te openen en komt het met een reserve sleutel. Met een lengte van 110 cm is het ook mogelijk om je fiets aan verschillende objecten op langere afstand vast te maken. Hiernaast heeft het slot ook een cilinderslotkop dat voor een betere gebruiksgemak zorgt bij het dagelijks openen en sluiten van het slot. Verder bevat het kettingslot een ART2-goedkeuring en voldoet hiermee aan de kwaliteitsvoorwaarden van de verzekering.

Onze ervaring:

  • Veiligheid: 8,5/10
  • Design: 8,5/10

Scores via andere platforms:

  • bol.com (4,3/5 uit 172 reviews)
  • coolblue.be (9,2/10 uit 78 reviews)

Ons eindoordeel

De Abus fietsslot Iven Chain 8210 is een zeer sterk slot die je aan allerlei objecten kan vastmaken. Door de sterke schakels en 8 mm dikte vormt het fietsslot een goede beveiliging tegen diefstal, maar je kunt deze het beste gebruiken in combinatie met een ringslot. We adviseren hiernaast uw slot regelmatig te onderhouden door middel van een slotspray om de goede kwaliteit van de onderdelen van het kettingslot te bewaren. We raden dit product zeker aan aan mensen die extra veiligheid willen bieden aan hun fiets in minder veilige regio’s of mensen die in het bezit zijn van een duurdere fiets en de kans op diefstal willen verlagen.

8.5 Total Score

Veiligheid
8.5
Design
8.5
PROS
  • 110 cm lang.
  • Inclusief ART2 goedkeuring.
  • Enkel één kant van de ketting moet vastgezet worden.
CONS
  • Er wordt geen houder meegegeven.
  • Het kettingslot bevat geen dubbele vergrendeling.
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0