AXA Cherto City

€30,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Axa Cherto City Kettingslot - 100cm - Zwart - €30,95

De AXA Cherto City is een praktisch kettingslot dat speciaal is ontworpen om uw fiets te beveiligen tijdens korte tot middelzware stallingsperiodes of om hem als tweede slot te gebruiken. Met een lengte van 100 cm past het slot gemakkelijk rond je fiets én om andere voorwerpen waar je je fiets aan kan bevestigen.

De AXA Cherto City

De schakels van het kettingslot zijn gemaakt van gehard staal wat het voor dieven lastig maakt om door te knippen. Het slot maakt hiernaast geen beschadigingen aan je fiets door de sterke polyesterhoes die om het kettingslot zit. Verder is het hoes dat rond de AXA Cherto City ligt ook stof- en waterbestendig en houdt hierdoor alle vuiligheid en nattigheid tegen.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd in twee onderdelen: veiligheid en het design.

Veiligheid

60/10 – De schakels van de AXA Cherto City zijn gemaakt uit gehard staal, waardoor het moeilijker wordt om dit slot open te breken. Het slot is hierdoor uitstekend om je fiets te beveiligen tijdens korte of middelzware stallingsperiodes of als tweede slot. Met een gewicht van 1,4 kg en een dikte van 8 mm biedt het nog een goede beveiliging voor alle soorten fietsen.

Design

70/10 – De AXA Cherto City heeft een gewicht van 1,4 kg en een dikte van 8 mm, waardoor het handig en niet te zwaar is om overal met je mee te nemen. Het kettingslot wordt hiernaast geleverd met twee extra sleutels zodat je er altijd nog op voorraad hebt indien je er een kwijtraakt. Verder heeft het kettingslot een ideale lengte van 100 cm, waardoor je je fiets aan allerlei voorwerpen kan vastmaken. Vervolgens heeft het slot een duurzame beschermhoes gemaakt uit polyester en beschermt je fiets zo veel mogelijk tegen schade. Ook bevat het kettingslot een stofkap, waardoor het cilinder beschermd is tegen allerlei vocht en vuiligheden.

Onze ervaring:

  • Veiligheid: 6.0/10
  • Design: 7.0/10

Scores via andere platforms:

  • bol.com (3,1/5 uit 7 reviews)
  • bikester.be (4,5/5 uit 1555 reviews)

Ons eindoordeel

De AXA Cherto City kettingslot is een sterk fietsslot geschikt voor mensen die dagelijks gebruik maken van hun fiets en hiervoor een goede beveiliging nodig hebben. Het is een goed slot met een ideale lengte om je fiets aan verschillende objecten vast te binden. We raden echter wel aan om dit slot in combinatie met een ringslot of een ander kettingslot te gebruiken.

6.5 Total Score

Veiligheid
6.0
Design
7.0
PROS
  • 100 cm.
  • Met hoes.
CONS
  • Zonder houder.
  • Geen ART.
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0