AXA Defender ringslot

€24,90 €30,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Axa Defender Ringslot - ART2 - Zwart - €24,90
Price history
×
Price history for Axa Defender Ringslot - ART2 - Zwart
Latest updates:
  • €24,90 - 2 december 2021
  • €24,25 - 24 november 2021
  • €22,95 - 4 november 2021
Since: 4 november 2021
  • Highest Price: €24,90 - 2 december 2021
  • Lowest Price: €22,95 - 4 november 2021

De AXA Defender is een hoogwaardig ringslot met een innovatief design door de mogelijkheid om een plug-in kabel of ketting in de zijkant van het slot te steken. Hierdoor kan je je fiets aan objecten vastbinden en veilig houden. Het ringslot heeft een ART2-beoordeling, waardoor het slot voldoet aan de voorwaarden van de fietsverzekering.

De AXA Defender ringslot

Het ringslot biedt stevigheid en veiligheid door de anti-boor cilinder en de geharde stalen beugel. De bedieningsknop en de handige klapsleutel zorgen voor maximaal comfort. Het slot kan bovendien op verschillende manieren gemonteerd worden, zoals aan het frame van de fiets en blokkeert zo direct het achterwiel.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd in twee onderdelen: veiligheid en het design.

Veiligheid

65/10 – De AXA Defender ringslot bevat een beugel in het fietsslot dat gemaakt is van gehard staal. Met een dikte van 8,5 mm en een lengte van 8 cm is het een zeer praktische manier om je fiets te beveiligen. Het slot is vastgemaakt aan het frame van je fiets en blokkeert zo direct het achterwiel. De AXA Defender heeft een mogelijkheid tot plug-in kabels of kettingen in de zijkant van het slot in te steken. Voor extra beveiliging bevat het slot ook een anti-boor cilinder en een beugel gemaakt uit gehard staal.

Design

70/10 – Dit ringslot is voorzien van een extra inslagbeveiliging in het cilinderhuis en heeft een praktische beugelgreep aan de voorzijde. Het slot heeft Varefakta en SBSC keuringen op braakbestendigheid doorstaan en is daarom voorzien van een keurmerk. Het fietsslot is eenvoudig te gebruiken en komt met een reservesleutel. Bovendien kan er een extra sleutel besteld worden via de AXA online sleutelservice, die binnen enkele dagen geleverd kan worden. Het ringslot heeft hiernaast ook een ART2-goedkeuring en voldoet hierdoor aan de eisen van de meeste verzekeringen.

Onze ervaring:

  • Veiligheid: 6.5/10
  • Design: 7.0/10

Scores via andere platforms:

  • bol.com (4,6/5 uit 51 reviews)
  • decathlon.be (3,5/5 uit 28 reviews)

Ons eindoordeel

De AXA Defender ringslot is een zeer handig fietsslot en biedt zeker veel veiligheid door de anti-boor cilinder en het materiaal waaruit het bestaat. De mogelijkheid om een extra plug-in kabel of ketting in de zijkant van het slot te steken kan zeer handig zijn voor mensen die graag meerdere fietssloten combineren. We raden ook aan om dit slot in combinatie met een insteekketting of een kettingslot te gebruiken zodat uw fiets zeker veilig blijft.

6.8 Total Score

Veiligheid
6.5
Design
7.0
PROS
  • Met ART2.
  • Makkelijk mee te nemen.
  • Niet zwaar.
  • Anti-boor cilinder.
CONS
  • Minder veilig op zichzelf.
  • Zonder hoes.
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0