AXA Greenline 15

€28,95 €38,49

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: AXA Greenline 15 Fietsverlichtingsset - 15 lux - USB - LED - €28,95

Axa is een bijzonder bekend bedrijf als het gaat om fietsen en fietsonderdelen in Nederland. We zien Axa in onze tests vaak terugkomen, met name als het gaat om producten als sloten en sleutels. Ook maakt Axa een hoop verschillende lampjes, zowel voor dynamo’s als oplaadbaar met USB. Dit is een basismodel koplamp die oplaadbaar is met USB.

De AXA Greenline 15 Fiets Koplamp

Deze Axa Greenline is een stoer en matte koplamp die een relatief hoge lichtopbrengst heeft. Je kan met dit lampje goed gezien worden door andere weggebruikers, zo breng je de veiligheid op de weg voor iedereen op de weg omhoog.

Ons oordeel

In de beoordeling van voorlichten letten we op een aantal elementen. We kijken naar de functionaliteit en de prestaties. Samen komen we hiermee tot een score. In onze beoordelingen nemen we in alle gevallen de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Design

6.4/10 – Dit model heeft een relatief laag gewicht, van 127 gram. Dit is een prima laag gewicht, ook voor fietsers die het gewicht van- en op hun fiets graag wat laag houden. Het model heeft een simpel ontwerp en is volledig gemaakt van kunststof. Het model beschikt over een strap die het lampje stevig vast aan het stuur kan binden.

Functionaliteit

6.0/10 – De functionaliteit van dit lampje is vrij summier. Dit apparaat kan en uit en beschikt niet over een uitgesproken indicatie over de capaciteit van je batterij op dat moment. Wel is de bouw van het apparaatje vrij goed, het kan temperaturen van -10 tot +40 goed aan.

Prestaties

6.5/10 – De prestaties van dit lampje van Axa zijn niet zo bijzonder. Het lampje kan zo’n 15 lux produceren, en dat is niet zo veel. Je kan hiermee wel goed gezien worden, maar niet bijzonder goed de weg verlichten. De batterij kan zo’n 6 uur mee gaan, dit is een pluspuntje.

Specificaties via axa.nl:

  • Gewicht: 127 gram
  • 15 Lux

Onze ervaring:

  • Design: 6.4/10
  • Functionaliteit: 6.0/10
  • Prestaties: 6.5/10

Scores via andere platforms:

  • bol.com (4.5/5 uit 2 reviews)

Ons eindoordeel

6.3/10 – Een prima lampje om redelijk mee te kunnen zien, en goed mee gezien te worden in de stad voor kortere ritten. De batterij is niet geweldig, maar de lichtopbrengst is oké.

6.3 Total Score

Design
6.4
Functionaliteit
6.0
Prestaties
6.5
PROS
  • Goedkoop
  • Makkelijk te installeren
CONS
  • Zwakke lichtbundel
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0