AXA Linq Pro

€52,95 €69,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Axa Linq Pro Kettingslot - 100cm - ART3 - €52,95
Price history
×
Price history for Axa Linq Pro Kettingslot - 100cm - ART3
Latest updates:
  • €52,95 - 19 oktober 2021
  • €55,95 - 11 oktober 2021
  • €55,50 - 3 oktober 2021
Since: 3 oktober 2021
  • Highest Price: €55,95 - 11 oktober 2021
  • Lowest Price: €52,95 - 19 oktober 2021

De AXA Linq Pro kettingslot is een zeer sterk kettingslot dat ervoor zorgt dat je fiets zelfs in de onveiligste plaatsen beschermd is. Het zware gewicht en de anti-boorplaat maken het slot zeer stevig en verlagen de kans op diefstal enorm. Voor nog meer bescherming bevat de AXA Linq Pro schakels die tot aan de sluiting doorlopen. Het kettingslot is gemakkelijk in gebruik door het goed afgewerkt slot en heeft een uitstekende design.

De AXA Linq Pro

Het kettingslot is gemaakt uit gehard staal en heeft een dikte van 10 mm waardoor het ideaal is voor het afsluiten van speed e-bikes of duurdere fietsen. Het fietsslot bevat hiernaast ter bescherming van je fiets een anti-boorplaat en een hoes gemaakt uit polyester. Voor extra bescherming is het slot uitgerust met schakels die doorlopen tot in het slothuis. Met de ART3-goedkeuring is het slot geschikt voor bijna alle verzekeringen.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd in twee onderdelen: veiligheid en het design.

Veiligheid

85/10 – De AXA Linq Pro is een heel stevig fietsslot gemaakt uit gehard staal. Met een gewicht van 3,0 kg en een dikte van 10 mm kan het uitstekend gebruikt worden om speed e-bikes vast te zetten. Het fietsslot heeft een ideale lengte van 100 cm en kan hierdoor gebruikt worden om je fiets vast te maken aan allerlei objecten. Het zware gewicht van de AXA Linq Pro maakt dat het slot veel steviger is en goede bescherming kan bieden. Hiernaast bevat het kettingslot een anti-boorplaat dat voor een vertraging van diefstal kan zorgen. Om het fietsslot nog extra veilig te maken is het uitgerust met schakels die doorlopen tot in de sluiting.

Design

80/10 – Het AXA Linq Pro Kettingslot bevat een sterke hoes gemaakt uit polyester om beschadiging te voorkomen. Het fietsslot heeft hiernaast een eenvoudige sluitingsmechanisme dat met een symmetrische sleutel bediend kan worden. Het maakt dus niet uit welke kant van de sleutel in het slot wordt gestoken. De AXA Linq Pro fietsslot komt met een extra sleutel en bevat een stofkapje dat geen vocht of vuil doorlaat. De rubberen grepen aan het slothuis zorgen voor extra grip tijdens het bedienen van het slot. Ook bevat het fietsslot een ART3-keurmerk en voldoet dus aan de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappijen.

Onze ervaring:

  • Veiligheid: 8.5/10
  • Design: 8.0/10

Scores via andere platforms:

  • cycledeal.nl (9,2/10 uit 586 reviews)
  • internet-bikes.com (4,6/5 uit 17301 reviews)

Ons eindoordeel

De AXA Linq Pro Kettingslot is erg dik en weegt meer dan de gemiddelde fietssloten, waardoor het voor onhandigheden kan zorgden tijdens het openen en sluiten van de fietsslot. Maar dit kan echter ook uitstekende stevigheid en bescherming bieden aan je fiets. Het kettingslot bevat een anti-boorplaat en kan hierdoor de kans op diefstal heel erg verminderen. We raden dit product vooral aan aan mensen die in het bezit zijn van een duurdere fiets of speed e-bike of mensen die hun fiets in minder veilige regio’s beter willen beschermen.

8.3 Total Score

Veiligheid
8.5
Design
8.0
PROS
  • 100 cm.
  • Met ART3.
  • Inclusief anti-boorplaat.
CONS
  • Zonder houder.
  • Zwaar.
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0