Basil City Shopper

€34,95 €39,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Basil City Shopper Fietstas - 16 liter - Grey melee - €34,95

Uit de naam van dit model van Basil blijkt natuurlijk al waarvoor dit model bestemd is: in de stad of dorp boodschappen doen of shoppen. We zullen dit model dan ook als zodanig beoordelen. We kennen Basil als een merk dat fietstassen maakt voor op de bagagedrager, dus dat we nu een tas van hen tegenkomen die geschikt is om over je schouder is interessant, en we vragen ons daarmee ook direct af wat er fiets specifiek is aan dit model.

De Basil City Shopper Fietstas

De City Shopper is een mooie mix tussen een relatief kleine fietstas en een grote schoudertas. Het is eenvoudig om dit model op beide manieren te gebruiken. Aan de zijkant van de tas bevindt zich een bevestigingsmechanisme waarmee je de tas ook aan de zijkant van je fiets kan bevestigen, op voorwaarde dat je beschikt over een bagagedrager.

Ons oordeel

In de beoordeling van fietstassen letten we op een aantal elementen. We kijken naar het ontwerp, waarin we onder anderen het design en de bevestigingsmogelijkheden beoordelen, en de functionaliteit. Daarbij kijken we onder anderen naar de meeneembaarheid, waterdichtheid en de algehele handigheid van de tas. Samen komen we hiermee tot een score. In onze beoordelingen nemen we in alle gevallen de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Design

8.0/10 – Dit model van Basil is een prachtige tas. De grijze kleurstelling in combinatie met het leren logo zien er stijlvol uit. Je kan dit model rustig bij je dragen, en niemand zal denken dat je met een fietstas over straat loopt. Dit model weegt niet zoveel, minder dan een kilo, met 884 gram. Er past ook niet zo veel in als in andere modellen, namelijk slechts 16 liter. Dit lijkt in vergelijking met andere tassen niet zo heel veel, maar je kan een hoop spullen meenemen in een tas van 16 liter. Zeker als je de tas gebruikt om naar school, of naar je werk te gaan.

Functionaliteit

7.0/10 – De functionaliteit van dit model is prima. De functie dat je de tas zowel aan je bagagedrager kan hangen als op je schouder kan dragen is in vergelijking met andere tassen een groot pluspunt. Waar we een beetje teleurgesteld over zijn, is de waterdichtheid van dit model. Het model is namelijk slechts spatwaterdicht, en dat is, zeker als je de tas aan je bagagedrager dichter bij de grond hangt, waarschijnlijk niet altijd genoeg om je spullen droog te houden.

Specificaties via basil.com:

  • Gewicht: 884
  • 16 liter

Onze ervaring:

  • Design: 8.0/10
  • Functionaliteit: 7.0/10

Ons eindoordeel

7.5/10 – Dit heeft en handige functie, namelijk dat je het zowel kan dragen als aan je fiets kan hangen. Dit is handig, maar wel alleen op droge dagen. Op natte dagen zul je dit model, dat slechts spatwaterdicht is, waarschijnlijk liever op je rug dragen. 16 Liter is een prima inhoud, maar je gaat er geen lange trips mee kunnen maken. Voor je werk, studie, of een simpele boodschap is de inhoud van dit model prima.

7.5 Total Score

Design
8.0
Functionaliteit
7.0
PROS
  • 2 manieren van meenemen
  • Stijlvol
CONS
  • Niet waterproof (spatwaterdicht)
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0