BBB BHE-29 Kite

€54,95 €59,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: BBB BHE-29 Kite Fietshelm - Maat M - Mat Zwart - €54,95

Ben je op zoek naar een wielerhelm die geschikt is voor trainingen en toerritten? Deze helm is ontworpen voor deze specificaties.

De BBB BHE-29 Kite

De BBB BHE-35 Condor is een wielerhelm gericht op rijders die in training of vrije tijd serieus fietsen op de racefiets. De helm bevindt zich in het middensegment als het om de prijsstelling gaat.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd in drie onderdelen: veiligheid, comfort en het design.
Voor een helm is veiligheid in onze test de belangrijkste factor.

Veiligheid

5.8/10 – BBB is in de wielerwereld al jaren bekend als producent van hoogwaardige en innovatie wielerkleding en accessoires. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren verschillende profteams in het wielerpeloton gesponsord.

De helm beschikt niet over een veiligheidscertificaat van de Europese unie.

De BBB BHE-29 Kite maakt gebruik van een simpel veiligheidssysteem waarbij een voorbeeld genomen wordt aan helmen in het hogere segment van het merk. BBB test hun helmen zelf op veiligheid en impact, afhankelijk van het beoogde gebruik van de helm.

De helm beschikt over kleine reflectoren aan de achterzijde.

Comfort

6.9/10 – De helm is ontworpen voor fietsen op de racefiets. De 14 ventilatiegaten zorgen voor verkoeling en door het Easy TwistClose systeem is de pasvorm van de helm gemakkelijk aan te passen. De voering is niet wasbaar. De helm weegt 220 gram (in maat M). Dit maakt het een van de lichtste helmen beschikbaar.

BBB helmen passen zoals geadverteerd, dus door het opmeten van de omtrek uw hoofd vanaf het voorhoofd tot en met het achterhoofd zal u de goede maat te weten komen. Er zijn drie verschillende maten verkrijgbaar, dus het is voor eenieder mogelijk een helm te vinden die goed past. Kies tot en met 55 centimeter voor S, tot en met 58 centimeter voor M en hoger voor L.

Design

6.0/10 – De helm is gericht op fietsen en wielrennen in de vrije tijd. De helm beschikt over niet reflectoren. Het ontwerp is simpel, maar doeltreffend. Er zit een afneembaar vizier op de helm, wat je gezicht kan beschermen tegen matige regen of modder. De helm is beschikbaar in 6 verschillende kleuren en drie maten: S, M en L.

Specificaties via bbbcycling.com:

 • 14 ventilatiegaten
 • Easy TwistClose sluitingssysteem
 • 220 gram (maat M)

Onze ervaring:

 • Veiligheid: 5.8/10
 • Comfort: 6.9/10
 • Design: 6.0/10

Scores via andere platforms:

 • bol.com (5/5 uit 1 review)
 • futurumshop.nl (9/10 uit 6 reviews)

Ons eindoordeel

6.2/10 – In ons eindoordeel nemen we ook de prijs/kwaliteitverhouding mee. De BBB BHE-29 Kite is een helm in het middensegment. Je krijgt hiervoor een goed product, als je op zoek bent naar een helm om mee te wielrennen, als instapmodel. De helm beschikt niet over een veiligheidscertificaat, maar BBB heeft bewezen veilige producten te produceren. De veiligheidsscore kan hoger, reflectoren ontbreken. Op het gebied van comfort en design scoort de helm gemiddeld.

6.2 Total Score

Veiligheid
5.8
Comfort
6.9
Design
6.0
PROS
 • Betaalbaar
 • Licht
CONS
 • Kleine reflectoren
 • Geen veiligheidscertificaat
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0