BBB BHE-35 Condor

€36,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: BBB BHE-35 Condor Fietshelm - Maat M - Mat Zwart - €36,95
Price history
×
Price history for BBB BHE-35 Condor Fietshelm - Maat M - Mat Zwart
Latest updates:
  • €36,95 - 10 mei 2022
  • €38,95 - 3 mei 2022
  • €44,95 - 25 april 2022
  • €42,95 - 18 april 2022
Since: 18 april 2022
  • Highest Price: €44,95 - 25 april 2022
  • Lowest Price: €36,95 - 10 mei 2022

Ben je op zoek naar een wielerhelm die geschikt is voor trainingen en toerritten? Deze helm zou mogelijk een optie voor je kunnen zijn.

De BBB BHE-35 Condor

De BBB BHE-35 Condor is een wielerhelm gericht op rijders die in training of vrije tijd serieus fietsen op de racefiets. De helm bevindt zich laag in het middensegment als het om de prijsstelling gaat.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd in drie onderdelen: veiligheid, comfort en het design.
Voor een helm is veiligheid in onze test de belangrijkste factor.

Veiligheid

5.4/10 – BBB is in de wielerwereld al jaren bekend als producent van hoogwaardige en innovatie wielerkleding en accessoires. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren verschillende profteams in het wielerpeloton gesponsord.

De BBB BHE-35 Condor maakt gebruik van een simpel veiligheidssysteem waarbij een voorbeeld genomen wordt aan helmen in het hogere segment van het merk. BBB test hun helmen zelf op veiligheid en impact, afhankelijk van het beoogde gebruik van de helm.

Reflectoren ontbreken op deze helm, wel biedt het model in vergelijking met andere wielerhelmen iets meer bescherming voor het nekgedeelte.

Comfort

7.6/10 – De helm is ontworpen voor wielrennen. De 18 ventilatiegaten zorgen voor verkoeling en door het Easy TwistClose systeem is de pasvorm van de helm gemakkelijk aan te passen. De voering is niet uitwasbaar. De helm weegt 288 gram (in maat M).

BBB helmen passen zoals geadverteerd, dus door het opmeten van de omtrek uw hoofd vanaf het voorhoofd tot en met het achterhoofd zal u de goede maat te weten komen. Er zijn twee verschillende maten verkrijgbaar, dus het is voor eenieder mogelijk een helm te vinden die goed past. Kies tot en met 58 centimeter voor M en hoger voor L.

Design

6.0/10 – De helm is gericht op fietsen en wielrennen in de vrije tijd. De helm beschikt over niet reflectoren. Het ontwerp is simpel, maar doeltreffend. Er zit een afneembaar vizier op de helm, wat je gezicht kan beschermen tegen matige regen of modder. De helm is beschikbaar in 6 verschillende kleuren en twee maten M en L.

Specificaties via bbbcycling.com:

  • 18 ventilatiegaten
  • Easy TwistClose sluitingssysteem
  • 288 gram (maat M)

Onze ervaring:

  • Veiligheid: 5.4/10
  • Comfort: 7.6/10
  • Design: 6.0/10

Scores via andere platforms:

  • bol.com (4.3/5 uit 5 reviews)
  • futurumshop.nl (4.5/5 uit 15 reviews)

Ons eindoordeel

6.3/10 – In ons eindoordeel nemen we ook de prijs/kwaliteitverhouding mee. De BBB BHE-35 Condor is een helm in het lage middensegment. Je krijgt hiervoor een goed product, als je op zoek bent naar een helm om mee te wielrennen, als instapmodel. De helm beschikt niet over een veiligheidscertificaat, maar BBB heeft bewezen veilige producten te produceren. De veiligheidsscore kan hoger, reflectoren ontbreken. Op het gebied van comfort scoort de helm goed.

6.3 Total Score

Veiligheid
5.4
Comfort
7.6
Design
6.0
PROS
  • Betaalbaar
  • Bescherming achterhoofd
CONS
  • Ontbreken reflectoren
  • Geen veiligheidscertificaat
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0