Beto vloerpomp

€24,49

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Beto vloerpomp met meter - €24,49

In onze test met fietspompen zien we zowel modellen die prijzig zijn, als budget pompen. Dit model is een voorbeeld van een budget pomp. Dit model behoort tot de goedkoopste modellen in onze test. We zijn dan ook erg benieuwd hoe dit model presteert ten opzichte van andere modellen in onze test.

De Beto vloerpomp met meter

Voor een model in de laagste prijsklasse is het bijzonder dat dit model beschikt over een nanometer, een drukmeter die gebruikt wordt om de luchtdruk af te lezen. Het model beschikt over een slangkop die te gebruiken is voor slechts één soort ventiel: een Presta ventiel.

Ons oordeel

In de beoordeling van vloerpompen letten we op een aantal elementen. We kijken naar het ontwerp (design), de functionaliteit en de prestaties. Samen komen we hiermee tot een score. In onze beoordelingen nemen we in alle gevallen de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Design

7.5/10 – Qua ontwerp is dit model niet heel bijzonder. Iets wat eigenlijk ook niet te verwachten is van een budget model. Wat wel interessant is, is dat voor de huls van de pomp gebruik is gemaakt aluminium. Dit maakt het model wel iets zwaarder, maar daardoor ook van wat zwaardere kwaliteit.

Functionaliteit

6.4/10 – Dat deze pomp over een nanometer beschikt is interessant, zeker voor een budget model. Maar het gebrek aan de mogelijkheid om verschillende ventielen te kunnen bedienen is wel een tekortkoming. Het model adverteert er mee dat dit model geschikt is voor alle fietsventielen, maar dit is alleen het geval op het moment dat je over de juiste verloopjes beschikt.

Prestaties

7.7/10 – De prestaties van dit model beoordelen we op basis van de pompdruk. De pompdruk van dit model is maximaal 8 bar. Dat is prima, maar zal voor sommige wielrenners nog niet voldoende zijn.

Specificaties via beto.com.tw:

  • Gewicht: 1 kilo
  • 8 bar

Onze ervaring:

  • Design: 7.5/10
  • Functionaliteit: 6.4/10
  • Prestaties: 7.7/10

Ons eindoordeel

7.2/10 – Dit model is een interessant keuze voor mensen die graag een goedkope pomp willen kopen. De prijsverschillen in deze test zijn echter zo klein dat volgens ons het zich loont om misschien een tientje meer neer te leggen en een betere pomp te kopen. Het gebrek aan de mogelijkheid te wisselen tussen verschillende ventielen en een bar druk die maximaal 8 bar is zorgt er namelijk voor dat dit model wat achter blijft bij de andere modellen in onze test, die soms wel tot 12 bar druk kunnen ontwikkelen. Ben je echter geen getrainde wielrenner met dunne banden en heb je in de schuur alleen stadsfietsen en andere banden waarbij de bandendruk niet essentieel is? Dan kan dit model een prima goedkoop alternatief voor duurdere modellen zijn.

7.2 Total Score

Design
7.5
Functionaliteit
6.4
Prestaties
7.7
PROS
  • Goedkoop
  • Aluminium behuizing
CONS
  • Max. 8 bar
  • Alleen Presta ventiel
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0