Bioracer Team Bibshort 2.0

€63,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Bioracer Team Bibshort 2.0 Size M - €63,00

Zoek je naar een fietsshort en heb je training en performance daarbij in gedachten als belangrijke pijlers voor de kwaliteit van je kleding? Bioracer is een bedrijf met zijn roots in Nederland, en richt zich over het algemeen op het produceren van performance fietskleding voor allerlei verschillende fietsdisciplines.

De Bioracer Team Bibshort 2.0

Bioracer is een bekend merk in de Nederlandse wielerwereld. Dit komt onder anderen doordat het bedrijf over de jaren heen onder anderen de Nederlandse wielerploeg heeft gesponsord. Met dit Team bibshort richt Bioracer zich op een groep fietser die het fietsen net wat serieuze begint te nemen en zich qua kleding iets meer gaan richten op prestatie.
Het prijspunt is aan de lage kant voor dit soort shorts, dus we zijn benieuwd wat het te bieden heeft.

Ons oordeel

In de beoordeling van fietsbroeken letten we op een aantal elementen. We kijken naar het comfort en het design. Samen komen we hiermee tot een score. In onze beoordelingen nemen we in alle gevallen de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Design

7.3/10 – Deze fietsbroek is goed ontworpen bibshort dat een snelle uitstraling heeft. Het grote logo op het linkerbeen springt in het oog, vanwege de hi-vis gele kleur. Wij houden meer van volledig zwarte shorts, maar in principe ziet het Bioracer logo er mooi weggewerkt uit. Het sport maakt gebruik van spierondersteunende Lycra, dit betekent dat het wat strak op de huid zal zitten. Aan de onderkant van de broek bevindt zich een siliconen afwerking die er voor zorgt dat de broekspijpen goed op hun plek blijven zitten. De mesh stof van de bretels is goed ademend en gemaakt van lichte stof.
De pad (zeem) is een simpel maar prima model, dit short zou genoeg moeten zijn voor een aantal uur onbezorgd fietsplezier.

Comfort

6.9/10 – Het short is in eerste instantie gericht op prestatie. Ondanks dat het in een prijscategorie valt waarin de meeste shorts zich op comfort richten, is dit een short meer een introductie voor een performance short. Het is daardoor wel iets minder comfortabel. Spierondersteuning klinkt prettig, maar zal voor sommige mensen nog wat te strak aanvoelen, en dat kan ook verwacht worden van de rest van de pasvorm van dit short.

Specificaties via bioracer.com:

  • Spierondersteuning
  • Siliconen gripper

Onze ervaring:

  • Design: 7.3/10
  • Comfort: 6.9/10

Ons eindoordeel

7.1/10 – Een prima bibshort voor rijders die wat serieuzer willen gaan rijden en bereid zijn wat comfort in te leveren voor een model met een strakkere pasvorm. Gezien de prijs/kwaliteitverhouding is dit een prima keuze. Wel vinden wij het jammer dat het short niet helemaal zwart is, maar als je graag wat meer opvalt is dit een prima keuze. Ook het ontbreken van een reflecterend element is een klein minpuntje.

7.1 Total Score

Design
7.3
Comfort
6.9
PROS
  • Prijs/kwaliteit
  • Spierondersteuning
CONS
  • Niet het meest comfortabele short
  • Geen reflectie
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0