Brinckers Brisbane M8

2.099,00 2.499,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

Dit is een fiets voor all ages door het moderne design maar ook door de kracht en ondersteuning die het geeft. De Brinckers Brisbane M8 is een serieus krachtige fiets met een hoge actieradius die elke persoon te hulp kan staan in de vele reizen die wij mensen moeten maken. De fiets is uiterst comfortabel en helpt met het doorstaan van de lange ritten die deze fiets kan maken. De fiets heeft een krachtige, moderne Bafang 43V middenmotor. De verlichting is aangedreven door de accu, dus als die goed opgeladen is werkt de verlichting uitstekend. Het is misschien handig om reserve goedkope verlichting ergens te hebben (bijvoorbeeld in een schuur of waar de fiets staat) in het geval van situaties waar de accu niet opgeladen is.

De Brisbane M8 komt standaard met een 8 Shimano Nexus naaf en heeft 8 versnellingen. Deze grote hoeveelheid versnellingen is erg voordelig voor bestuurders omdat het flexibiliteit geeft om verscheidene situaties in het verkeer aan te kunnen en je kunt snel jouw fiets aanpassen voor jouw rijbehoeftes. De versnellingen worden ingesteld op het displayscherm. Ook al is de fiets voornamelijk een stadsfiets en wordt het ook zo vaak afgebeeld, de grote hoeveelheid versnellingen zal je helpen als je buiten de stad fietst. De kettingkast van de Brisbane is gesloten en hierdoor heeft het minder onderhoud nodig dan een halfopen of open kettingkast. De Brisbane M8 weegt in totaal 28.10 kg, inclusief de accu die bij de fiets hoort.

Zowel de zadelpen als de voorvork van de Brisbane zijn geveerd wat helpt met het absorberen van schokken. De achter- en voorremmen zijn voorzien hydraulische schijfremmen die je veel remkracht geven. De fiets heeft een stuurpen die makkelijk verstelbaar is met gereedschap.

Verdere informatie over de accu

De Brisbane M8 wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met een accucapaciteit van 450 Wh. Lithium accu’s zijn altijd beter dan alternatieven omdat ze een hoge accucapaciteit per kg hebben ten opzichte van andere soorten accu’s. Daarnaast hebben Lithium batterijen ook een lage zelfontlading en gaan ze ook veel langer mee!

De accu is niet moeilijk te vinden en zit onder de bagagedrager waar je de accu makkelijk los kan maken en binnen kan opladen. Dit is niet alleen beter omdat het makkelijker op te laden is dan als de accu vast zit in de fiets, maar is ook voordelig omdat een accu beter werkt op kamertemperatuur en hierdoor langer meegaat en sneller oplaadt.

Verdere algemene informatie

De Brisbane m8 heeft een middenmotor. Middenmotors zorgen vaak voor meer stabiliteit en flexibiliteit van fietsen. De koppelkracht van deze motor is geschat rond 80 Nm. Deze waarde zegt wat over de trekkracht dat je kan verwachten van de fiets. Des te hoger deze kracht, des te beter de e-bike optrekt en heuvels beklimt. Echte krachtpatsers hebben 80 Nm terwijl de zwakkere koppels rond de 10/20 Nm liggen. Het is dus een zeer krachtige fiets waar mee je lange afstanden kan leggen met veel ondersteuning en zelfs best wat snelheid. Wie een sterke fiets zoekt, hoeft niet ver te zoeken als het om deze mooie fiets gaat!

De Brisbane M8  heeft een hoge actieradius vergeleken met vele andere fietsen.  Op de laagste trapondersteuning zou de Brisbane M8 een actieradius van 170 km kunnen bereiken. De gemiddelde actieradius voor de Brisbane M8 ligt op ongeveer 125 km. Dit is niet compleet exact te bepalen omdat het door voor veel verschillende factoren beïnvloed kan worden.

Het LCD display scherm is makkelijk bedienbaar en veilig en geeft alle relevante en belangrijke informatie over uw fiets weer. Het is gepositioneerd midden op uw stuur en met het display scherm kan je kiezen tussen vijf ondersteuningsstanden. Deze ondersteuning-standen hebben effect op de actieradius en de hoeveelheid steun die je krijgt tijdens het fietsen. Een lage ondersteuning leidt tot verdere actieradius maar je krijgt minder steun tijdens het fietsen. Een hogere trapondersteuning leidt tot minder actieradius maar meer steun tijdens het fietsen.

8.2 Total Score

Kracht
9.0
Bereik
9.8
Comfort
6.5
Design
7.5
PROS
  • Lage prijs per km
  • Krachtige motor
  • Geschikt voor zowel in als buiten de stad
  • Hydraulische schijfremmen
CONS
  • Prijs
Add your review  |  Read reviews and comments

1 Comment
  1. In stand 5 gaat de accu leeg als een benzinetank van een v8, echt super slecht. De motor zou energiezuinig zijn , maar dat is een farce. Fiets is mooi, goed en loopt fijn maar je komt niet ver na 5 km is de accu al 20 procent gedaald. Ik vind dit beneden peil voor die prijs

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0