Brinckers Granville M7 400

€1.499,00 €2.699,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Brinckers Granville M7 400 - €1.499,00
Price history
×
Price history for Brinckers Granville M7 400
Latest updates:
 • €1.499,00 - 4 september 2020
 • €1.599,00 - 4 september 2020
 • €1.149,00 - 4 september 2020
 • €2.199,00 - 3 september 2020
 • €1.349,00 - 3 september 2020
 • €1.999,00 - 3 september 2020
 • €2.099,00 - 3 september 2020
Since: 3 september 2020
 • Highest Price: €2.199,00 - 3 september 2020
 • Lowest Price: €1.149,00 - 4 september 2020

De Brinckers Granville M7 400 is een middelmatig sterke herenfiets van het kwalitatief sterke merk Brinckers. De fiets heeft een stijlvol en gestroomlijnd uiterlijk en is goed uitgerust voor het dagelijks gebruik. De fiets is uiterst comfortabel, dus lange ritten zullen niet een groot probleem worden. De fiets heeft teen middelmatig sterke Bosch Active Line 3 middenmotor. Het model is alleen in zwart verkrijgbaar dus jammer genoeg kun je niet echt veel verandering brengen aan hoe de fiets er uit ziet. Bovendien heeft de Granville een goed functionerende LED-verlichting aangedreven door de accu die je makkelijk kan aanzetten via de display.

De Brinckers Granville komt standaard met een 7 Shimano Nexus naaf en heeft 7 versnellingen. Dit is een goede hoeveelheid versnellingen die je veel veelzijdigheid zal geven op de weg. De versnellingen worden ingesteld op het displayscherm. De fiets is zeker weten een stadsfiets maar de grote hoeveelheid versnellingen zal je veel hulp bieden zelfs buiten de stad. De kettingkast van de Granville is gesloten en hierdoor heeft het minder onderhoud nodig dan een halfopen of open kettingkast. De Brinckers Granville weegt in totaal 28 kg (inclusief accu).

Zowel de zadel als de voorvork zijn geveerd, dit helpt met het absorberen van schokken bij het zadel. De remmen zijn voorzien van hydraulische velgremmen om zo veel remkracht te geven, wat gevaar op de weg kan minimaliseren voor jou al bestuurder. De zadelpen en voorvork zijn makkelijk verstelbaar met gereedschap.

Verdere informatie over de accu

De Brinckers Granville wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met een hoge accucapaciteit van 400 Wh. Lithium accu’s zijn altijd beter dan alternatieven omdat ze een hoge accucapaciteit per kg hebben ten opzichte van andere soorten accu’s. Daarnaast hebben Lithium batterijen ook een lage zelfontlading en gaan ze ook veel langer mee!

De accu is niet moeilijk te vinden en zit onder de bagagedrager waar je de accu makkelijk los kan maken en binnen kan opladen. Dit is niet alleen beter, omdat het makkelijker op te laden is dan als de accu vast zit in de fiets, maar is ook voordelig, omdat een accu beter werkt op kamertemperatuur en hierdoor langer meegaat en sneller oplaadt.

Verdere algemene informatie

De Brinckers Granville is een fiets met een middelmatig krachtige Bosch Active Line 3 middenmotor. Middenmotors zijn vaak erg efficiënt, omdat ze veel stabiliteit hebben door de centrale positie van de motor.De koppelkracht van deze Bosch motor is geschat rond 40 Nm. Deze waarde zegt wat over de trekkracht dat je kan verwachten van de fiets. Des te hoger deze kracht, des te beter de e-bike optrekt en heuvels beklimt. Echte krachtpatsers hebben 80 Nm terwijl de zwakkere koppels rond de 10/20 Nm liggen. Het is dus een middelmatig sterke fiets maar het zal je wel wat ondersteuning geven op de weg en het is beter dan een zwakkere fiets met bijvoorbeeld maar 10 Nm.

Een accu werkt jammer genoeg niet eeuwig dus er is een limiet op hoe ver de Granville kan gaan met ondersteuning. Op de laagste trapondersteuning zou de Granville een actieradius van 145 km kunnen bereiken. De gemiddelde actieradius voor de Granville ligt op ongeveer 80 km. Dit is niet compleet exact te bepalen omdat het door voor veel verschillende factoren beïnvloedt kan worden.

Het LCD display scherm is makkelijk bedienbaar en veilig en geeft alle relevante en belangrijke informatie over uw fiets weer. Het is gepositioneerd naast uw handvat en met het display scherm kan je kiezen tussen 4 ondersteuningsstanden. Deze ondersteuningstanden hebben effect op de actieradius en de hoeveelheid steun die je krijgt tijdens het fietsen. Een lage ondersteuning leidt tot verdere actieradius maar je krijgt minder steun tijdens het fietsen. Een hogere trapondersteuning leidt tot minder actieradius maar meer steun tijdens het fietsen.

6.1 Total Score

Kracht
4.2
Bereik
7.1
Comfort
6.5
Design
6.5
PROS
 • Geschikt voor zowel in als buiten de stad
 • Middenmotor
 • Hydraulische velgremmen
CONS
 • Prijs
 • Hoge prijs per km
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0