BUSCH&MÜLLER SET FIETSLAMPJES + IXXI 30 LUX

€63,99

Best deal at: decathlon.nldecathlon.nl
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: BUSCH&MÜLLER SET FIETSLAMPJES + IXXI 30 LUX - €63,99

Busch & Müller is een merk dat we vaak tegenkomen in allerlei tests op de fietsmarkt. Het merk specialiseert zich in hoogwaardige accessoires, waaronder oplaadbare USB lampjes. We kijken in deze test naar de prestaties van het voorlicht, want in principe krijg je bij dit model het achterlichtje (de Ixxi) er gratis bij.

De Busch&Müller fietslampjes set + Ixxi 30 Lux

Dit model van Busch&Müller is een flinke lamp, die met meer dan 30 lux een prima output heeft die goed zicht geeft op de weg. Deze lamp is vrij lang te gebruiken, tot wel 15 uur aan een stuk. Vrij indrukwekkend voor een herlaadbare fietslamp.

Ons oordeel

In de beoordeling van voorlichten letten we op een aantal elementen. We kijken naar de functionaliteit en de prestaties. Samen komen we hiermee tot een score. In onze beoordelingen nemen we in alle gevallen de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Design

7.5/10 – De voorlamp van deze set is een vrij groot model, dit komt met name door de flinke batterij die zich hier in bevindt. Dit zorgt er wel voor dat je gedurende een langere tijd een flinke lichtbundel kan produceren. Het achterlampje is simpeler ontworpen en kan bevestigd worden met een elastiek.

Functionaliteit

7.5/10 – Dit model heeft niet veel verschillende functies, je kan het simpelweg aan of uit zetten, maar het zorgt wel voor een functionele brede lichtbundel op de grond, voor de duur van de batterij. Dit lijkt geïnspireerd op de reguliere modellen van het merk, die normaalgesproken vaak gebruik maken van een dynamo.

Prestaties

7.5/10 – 30 Lux is een behoorlijke lichtopbrengst voor een oplaadbaar voorlicht. Dit is een behoorlijke lichtopbrengst, die met de flinke batterij ook nog eens een geruime tijd mee kan gaan. Het achterlicht geeft ook een goede lichtopbrengst.

Specificaties via decathlon.nl:

  • 30 Lux
  • Max. 15 uur

Onze ervaring:

  • Design: 7.5/10
  • Gebruikerservaring: 7.5/10
  • Prestaties: 7.5/10

Scores via andere platforms:

  • decathlon.nl (3.0/5 uit 19 review)

Ons eindoordeel

7.5/10 – Busch&Müller is een bedrijf dat zijn sporen zeker heeft verdiend als het aankomt op het produceren van fietslampjes. Dit model is een goed voorbeeld van een USB-oplaadbaar voorlicht dat een lange tijd mee kan en ook nog eens een goede lichtbundel produceert om niet alleen goed mee te kunnen zien, maar zeker ook goed mee gezien te kunnen worden. Dat je bij dit model een extra achterlampje krijgt die ook prima prestaties levert, is alleen maar mooi meegenomen. De prijs/kwaliteit verhouding is ook prima, maar de functionaliteit had nog wel wat beter gekund. Het lampje ontbreekt het wel aan wat extra standen die dit model nog breder inzetbaar gemaakt had kunnen worden.

7.5 Total Score

Design
7.5
Functionaliteit
7.5
Prestaties
7.5
PROS
  • Lichtopbrengst
  • Prijs/kwaliteit
CONS
  • Functionaliteit
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0