CargoTriker Cruiser

€3.539,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

De Cargotriker is elektrische bakfiets die verkrijgbaar is twee varianten, wide and small. In de wijde variant kan de bak wel 6 kinderen vervoeren! De Triker is ook uitgerust met een stuur stabilisator en een Shimano Steps naafsysteem. De Shimano Steps zorgt ervoor dat de bakfiets automatisch schakelt. De Cargotriker is ideale bakfiets voor mensen buiten de stad die een grote bak willen en niet al te vaak door dunne poortjes heen moeten manoeuvreren.

Shimano STEPS

De Cargotriker is uitgerust met de Shimano Steps en de Nexus 8 DI2 versnellingsnaaf. Deze combinatie maakt zorgt ervoor dat je elektrische bakfiets zodanig kan instellen dat hij zelf voor je gaat schakelen. Het systeem in de bakfiets bepaalde zelf op basis van uw snelheid, cadans en andere factoren of er geschakeld moet worden. Ook als u wilt stoppen blijft het systeem zich aanpassen, en zal hij de fiets op een lage versnelling zetten. Hierdoor bespaart de bakfiets ook op elektriciteit, en is het ook nog prettiger wegrijden.

Walk Assist

Deze elektrische bakfiets beschikt over een walk assist. Walk assist is een modus dat de elektrische fiets zijn motors speciaal inschakelt om het lopen met de fiets makkelijk te maken. Misschien klinkt dat als een overbodige toevoeging, maar een bakfiets is toch gemiddeld wat zwaarder dan een normale fiets. De toevoeging van een walk-assist is daarom een positief aspect die vaak onderschat wordt.

Waarom je de Cruiser wel zou moeten kopen

De Cruiser is ideaal voor mensen die wonen in een grote stad zoals Amsterdam of Rotterdam. Waarom? Door de grote bak van de Cruiser haal je het meeste uit het gebruik van je bakfiets. Helemaal als je van plan bent veel kinderen te vervoeren, dan zit je bij de Cruiser bij de juiste adres! De Cruiser kan gemakkelijk 6 kinderen dragen in zijn bak. Deze bakfiets is wel aardig breed en daarom dat hij beter geschikt is voor grote steden. In grote steden heb je toch vaak minder last van kleine steegjes of poortjes waar je langs moet.

Waarom je de Cruiser niet zou moeten kopen

Als je in een dorp of stad woont waar wel enorm veel steegjes zijn, dan gaat de Cruiser hem gewoon niet worden. De grote bak brengt veel voordelen met zich mee, maar zorgt er wel voor dat door kleine steegjes gaan vrijwel onmogelijk is. In dat geval is de Cargobike Classic een betere alternatief, als je echt graag een grote bak wil. Qua inhoud is deze bakfiets vrijwel identiek alleen hij is langer inplaatst van breder. Wat hem toch beter geschikt maakt voor in de dorpjes en kleine steden.

Het is natuurlijk ook nog de vraag of je wel zo’n grote bak nodig hebt! Als je niet van plan bent er geen volle gebruik van de te maken, dan is verstandig om rond te kijken naar alternatieven. Bakfietsen zijn namelijk al een aardig investering, maar Cruiser is toch wel ruim aan de dure kant van het spectrum!

CargoTriker Cruiser

De CargoTrike Cruiser is een geweldige bakfiets als je op zoek bent naar stabiliteit met een grote inhoud. Het is e-bike met de grootste bak die je momenteel in Nederland kan kopen. Door zijn formaat zijn er handige functies ingebouwt in de fiets om het comfort van de fietser te verhogen. Hierbij kun je denken aan een stuurstabilisator en zelfs een automatische schakel systeem.

5.4 Total Score

Kracht
3.4
Bereik
4.1
Comfort
8.1
Design
6.0
PROS
  • Betere balans met middenmotor.
  • Bak groot genoeg voor 6 kinderen.
  • Walk-assist
CONS
  • Dure bakfiets
  • Beperkt bereik
  • Erg brede bak
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0