De Denver HBO 6530

€136,00 €149,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

Ben je op zoek naar een hoverboard voor kinderen, beschikbaar in verschillende kleuren en met standaard specificaties, geproduceerd door een bedrijf met een prima reputatie op basis van e-mobility? Deze Denver HBO 6530 is het overwegen waard. Lees hier onze review over dit hoverboard.

De Denver HBO 6530

Denver is een bedrijf dat nog niet zo lang op de markt van hoverboards is. Dit komt met name omdat hoverboards een relatief nieuw product zijn. Zo’n 30 jaar geleden is Denver opgericht als bedrijf in huishoud elektronica. Het 6530 model is een standaardmodel voor kinderen in de lijn van hoverboards van Denver. De specificaties passen in het middensegment van de markt, qua prijs en kwaliteit.

Ons oordeel

Voor de beoordeling van hoverboards gebruiken dezelfde opbouw in beoordeling als bij bijvoorbeeld speed speed pedelecs: we kijken naar het design, de accuprestaties en de motorprestaties. Samen vormen deze de belangrijkste aspecten van het product, en in combinatie met de prijs/kwaliteitverhouding komen we tot een oordeel. Alle onderdelen wegen even zwaar in onze test.

Design

7.7/10 –
Hoverboards zijn een lastig te onderscheiden product. Dit komt door de uniforme stijl en uiterlijk van de verschillende merken die hoverboards voeren. Dit hoverboard is specifiek voor kinderen, met een maximale draagkracht van 60 kilo.
Dit model is in een aantal verschillende kleuren beschikbaar. Je kan dus waarschijnlijk een kleur naar keuze vinden. De velgen zijn van aluminium en de rubber banden zijn 6,5 inch breed. Dit is een normale breedte voor een hoverboard. Het middenstuk is gemaakt van robuust plastic met rubber voor versteviging van je positie.
Aan de voorkant bevinden zich twee LED lampen. Bij het bijna bereiken van de maximale radius geeft het hoverboard een waarschuwing.

Accuprestaties

6.5/10 –
Dit hoverboard heeft een accu van 2000mAh, dat is een erg kleine accu in onze test. Voor kinderen is dat prima. Omdat het hoverboard relatief klein is maakt dit niet heel erg veel uit. Ook zullen de berijders van dit hoverboard niet zo groot zijn, dus deze accu is groot genoeg.

Motorprestaties

6.5/10 –
Er zit niet zo’n grote accu in deze motor. Dat is voor dit hoverboard niet zo’n groot probleem, omdat er voornamelijk kinderen op zullen staan. Er zit een 2 x 250W motor in dit hoverboard. Elk wiel zal door 250W worden aangedreven. In onze testdata vinden we betere motoren. De maximumsnelheid van dit hoverboard is 15 kilometer per uur en een maximumbereik van ongeveer 12 kilometer, afhankelijk van het gebruik.

Specificaties via denver-electronics.com:

 • 2 x 250W motor
 • 15 km/h maximumsnelheid
 • 12 kilometer actieradius

Onze ervaring:

 • Design: 7.7/10
 • Accuprestaties: 6.5/10
 • Motorprestaties: 6.5/10

Scores via andere platforms:

 • bol.com (4.1/5 uit 19 reviews)

Ons eindoordeel

6.9/10 –
In ons eindoordeel nemen we ook de prijs/kwaliteitverhouding mee. De Denver DBO 6530 is een laag gemiddeld geprijsde speed pedelec in onze test. We moeten voor dit hoverboard in acht nemen dat dit een model voor kinderen betreft. De motor en accu zijn niet de grootsten of besten op de markt, maar voor kinderen is dit een prima keuze.

6.9 Total Score

Design
7.7
Accuprestaties
6.5
Motorprestaties
6.5
PROS
 • Leuk voor kinderen
 • Beschikbaar in een aantal kleuren
CONS
 • Weinig draagkracht (60 kilo)
 • Kleine accu
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0