De Denver HBO 6610

€209,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

Ben je op zoek naar een hoverboard dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren, opvalt en uitgerust is met verschillende basiskenmerken die je van een hoverboard mag verwachten van een merk dat in korte tijd een goede reputatie heeft opgebouwd op de markt? Lees hier onze review over de Denver HBO 6610.

De Denver HBO 6610

Denver heeft als bedrijf een relatief korte geschiedenis. Hoverboards zijn natuurlijk een innovatief product, en daarbij zien we ook een aantal nieuwe bedrijven. Het is zo’n 30 jaar oud en is begonnen als radio en TV importeur in Europa. De achtergrond met techniek en elektronica is er dus zeker. De HBO 6610 is een van de populairste modellen in de uitgebreide lijn van hoverboards die Denver op de markt brengt. Qua specificaties en prijsstelling bevindt dit model zich in het middensegment.

Ons oordeel

Voor de beoordeling van hoverboards gebruiken dezelfde opbouw in beoordeling als bij bijvoorbeeld speed speed pedelecs: we kijken naar het design, de accuprestaties en de motorprestaties. Samen vormen deze de belangrijkste aspecten van het product, en in combinatie met de prijs/kwaliteitverhouding komen we tot een oordeel. Alle onderdelen wegen even zwaar in onze test.

Design

7.4/10 –
Veel hoverboards zien er op het eerste gezicht hetzelfde uit. Twee wielen, met een middenstuk om op te staan. Hier zit ook vaak de motor in verwerkt. Vrijwel alle hoverboards zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, dat is ook voor dit model het geval. Het zou dus moeten lukken om een model te vinden dat past bij je smaak.
Er is in het ontwerp gebruik gemaakt van gangbare materialen. De wielen zijn van rubber en zijn 6,5 inch breed. Een gangbare maat voor hoverboards. De wielen zelf zijn van aluminium en voor het paneel zelf is gebruik gemaakt van het plastic materiaal dat Denver ABS body casing noemt. Een robuust materiaal, laat je niet afleiden door het uiterlijk. Door verschillende vrolijke kleuren kan het er wat plastic-achtig of goedkoop uitzien, maar dit is slechts de afwerking.
Aan de voorkant van dit hoverboard bevindt zich een LED lamp. Handig, maar volgens ons wel een gemiste kans om geen LED lamp aan de achterkant in te bouwen.

Accuprestaties

8.0/10 –
In totaal is de accu van dit hoverboard 4000mAh, dat is een gemiddeld grote accu in onze test. Het zal ongeveer 4 uur duren om deze accu op te laden. Omdat de accu relatief groot is heeft dit een positief effect op de actieradius, bij hoverboards beter bekend als autonomie.

Motorprestaties

6.5/10 –
De motorprestaties van dit hoverboard zijn aan de lage kant. Het hoverboard beschikt over een 2 x 250W motor, dat wil zeggen dat elk wiel wordt aangedreven door een motor van 250W. In onze test zijn er betere motoren. Alles bij elkaar heeft het apparaat een topsnelheid van zo’n 14 kilometer per uur en een autonomie van zo’n 15 kilometer. Een gemiddeld, maar prima resultaat in onze test.

Specificaties via denver-electronics.com:

 • 2 x 250W motor
 • 14 km/h maximumsnelheid
 • 15 kilometer actieradius

Onze ervaring:

 • Design: 7.4/10
 • Accuprestaties: 8.0/10
 • Motorprestaties: 6.5/10

Scores via andere platforms:

 • bol.com (4.1/5 uit 19 reviews)

Ons eindoordeel

7.3/10 –
In ons eindoordeel nemen we ook de prijs/kwaliteitverhouding mee. De Denver HBO 6610 is een gemiddeld geprijsd hoverboard in onze test. De markt van hoverboards is relatief nieuw en er is veel competitie, we zien daardoor weinig producten met een slechte prijs/kwaliteitverhouding. Uit onze test blijkt dat dit een prima hoverboard is, die op alle vlakken gemiddeld scoort, de prijs is daar ook naar.

7.3 Total Score

Design
7.4
Accuprestaties
8.0
Motorprestaties
6.5
PROS
 • Betaalbaar
 • Beschikbaar in veel kleuren
 • Grote accu
CONS
 • Niet heel krachtig
 • Lagere topsnelheid
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0