De Evercross Hoverboard SUV

€275,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

Net als veel andere modellen in de lijn van Evercross richt dit model zich weer op een net iets andere markt: de markt van off-road, meer robuuste hoverboards. Dit in combinatie met de kleuren en lampjes die we van Evercross kennen, maken dit een interessant model voor kinderen en mensen die graag opvallen. Lees hier meer over onze bevindingen over dit model.

De Evercross Hoverboard SUV

Evercross bevindt zich nog niet zo lang op de markt voor hoverboards, maar ze zeggen zelf als sinds 2015 de marktleider te zijn in Europa. Met het SUV model schept het bedrijf wat verwachtingen, de naam doet robuust en sterk aan, alsof het zeker een stootje kan hebben.
Met grote verwachtingen begonnen we dan ook deze test.

Ons oordeel

Voor de beoordeling van hoverboards gebruiken dezelfde opbouw in beoordeling als bij bijvoorbeeld speed speed pedelecs: we kijken naar het design, de accuprestaties en de motorprestaties. Samen vormen deze de belangrijkste aspecten van het product, en in combinatie met de prijs/kwaliteitverhouding komen we tot een oordeel. Alle onderdelen wegen even zwaar in onze test.

Design

5.9/10 –
Een robuuste en kleurrijk hoverboard is in principe een leuk idee. Zeker omdat hoverboards vaak ook door kinderen gebruikt worden. Toch zijn we niet erg te spreken over dit ontwerp. De functionaliteit blijft enorm achter. Bij functionele apparaten is het toch vaak het mooist als functionele elementen er ook mooi uit zien. Door de hoge verwachtingen qua naam verwachtten we een robuust gebouwd apparaat dat beter tegen een stootje zou kunnen, maar effectief is het gewoon een regulier hoverboard. Ook de banden blijven een reguliere 6,5 inch, en niet de gehoopte 8,5 inch waarop je bij een ‘SUV’ zou hopen.
Over het design zijn we dus niet erg enthousiast, laten we verder kijken wat we over de accu en de motor te zeggen hebben.

Accuprestaties

8.5/10 –
In dit Evercross Hoverboard zit een batterij van 4400 mAh, een gemiddelde accu in onze test, maar een prima score. In combinatie met een krachtige motor zou dit hoverboard goede prestaties moeten kunnen halen.

Motorprestaties

7.5/10 –
350W per wiel leveren de motoren van dit Evercross Hoverboard. Een gemiddelde score in onze test. Samen met de gemiddelde accu komt dit hoverboard tot zo’n 15 kilometer aan bereik. Daarnaast haal je er een topsnelheid mee van zo’n 15 kilometer per uur. Alles bij elkaar gemiddelde scores in onze test.

Specificaties via evercross.eu:

 • 2 x 350W motor
 • 15 km/h maximumsnelheid
 • 15 kilometer actieradius

Onze ervaring:

 • Design: 5.9/10
 • Accuprestaties: 8.5/10
 • Motorprestaties: 7.5/10

Scores via andere platforms:

 • bol.com (3/5 uit 3 reviews)

Ons eindoordeel

7.3/10 –
In ons eindoordeel nemen we ook de prijs/kwaliteitverhouding mee. De Evercross Hoverboard SUV is een opvallende verschijning met gemiddelde specificaties. Het is een hoger dan gemiddeld geprijsd hoverboard in onze test. De naam schept hoge verwachtingen, maar maakt die niet helemaal waar. Wil je graag opvallen en hou je van felle kleuren, dan is dit model te overwegen. In andere gevallen vind je waarschijnlijk een beter hoverboard voor minder geld.

7.3 Total Score

Design
5.9
Accuprestaties
8.5
Motorprestaties
7.5
PROS
 • Accucapaciteit
 • Motorprestaties
CONS
 • Prijzig
 • Design
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0