FLAUU Fietsverlichting Mountain Bike Light Set LED T6

€25,88

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: FLAUU Fietsverlichting - €25,88

Op het internet vinden we sinds de komst van de vele webwinkels een hoop verschillende fietsproducten die we eerder niet konden bestellen of kopen in winkels. Vaak kom dit de prijs/kwaliteitverhouding ten goede. In onze test kwamen we ook deze oplaadbare USB voorlamp van FLAUU tegen, tegen een redelijk vriendelijke prijs. We zijn benieuwd hoe dit model presteert in onze test.

De FLAUU Fietsverlichting Mountain Bike Light Set LED T6

Dit model van FLAUU lijkt vrij groot, maar weegt in de praktijk slechts iets meer dan 100 gram. Dat is een zeer aanvaardbaar gewicht voor een lampje in deze prijsklasse. Bij aanschaf van dit lampje krijg je er een simpel achterlichtje bij. Beide lampjes zijn oplaadbaar met een USB kabel.

Ons oordeel

In de beoordeling van voorlichten letten we op een aantal elementen. We kijken naar de functionaliteit en de prestaties. Samen komen we hiermee tot een score. In onze beoordelingen nemen we in alle gevallen de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Design

7.0/10 – Dit model van FLAUU is simpel ontworpen, en lijkt zijn design te hebben afgekeken van andere modellen, zoals die van Sigma Sport. De lamp is wat aan de grote kant, maar het model is waterdicht, en ook de USB poort is goed afgesloten van de buitenwereld om water buiten te houden. Het achterlichtje is simpeler, en doet ook wat fragieler aan, we hebben er niet veel vertrouwen in dat dit lampje bijzonder slecht weer zal overleven.

Functionaliteit

7.2/10 – Voor een apparaat in deze prijsklasse biedt deze lamp vrij veel functionaliteit. Het heeft een aantal verschillende standen waar je uit kan kiezen, die op hun beurt ook weer invloed hebben op hoeveel er van de batterij gevraagd wordt.

Prestaties

8.0/10 – Om de prestaties van dit model te kunnen beoordelen kijken we in eerste instantie naar het aantal Lumens dat het apparaat produceert. Met 380 scoort dit apparaatje heel aardig. Het achterlicht beschikt over 15 Lumens, en dat is ook een prima score, maar we beoordelen deze set op het voorlicht. Daarnaast kan de batterij tot wel 12 uur mee gaan, een prima prestatie.

Specificaties via de distributeur:

  • Gewicht: 107 gram
  • Max. 380 lumen

Onze ervaring:

  • Design: 7.0/10
  • Functionaliteit: 7.2/10
  • Prestaties: 8.0/10

Ons eindoordeel

7.4/10 – Voor zijn prijsklasse is dit model bijzonder interessant. Het model is waterdicht en biedt een goede lichtbundel en batterijprestatie. Dat je er een achterlichtje bij krijgt is ook leuk meegenomen. Voor een model als dit betaal je met dezelfde specificaties als snel een stuk meer voor modellen van andere merken. Alles bij elkaar een apparaatje met een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding dat je gedurende een langere tijd op de fiets zal voorzien van een stevige lichtbundel.

7.4 Total Score

Design
7.0
Functionaliteit
7.2
Prestaties
8.0
PROS
  • Lichtopbrengst
  • Prijs/kwaliteit
CONS
  • Materiaal (voornamelijk kunststof)
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0