Polar V650

€146,09 €219,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

Ben je op zoek naar een fietscomputer waar je zowel mee kan navigeren als je trainingsdata mee kan analyseren? De Polar V650 is een fietscomputer voor serieuze fietsers die graag hun trainingsdata willen analyseren.

De Polar V650

Polar is bekend als een merk dat al sinds jaar en dag hoogwaardige hartslagmeters maakt. Inmiddels begeeft Polar zich ook op het vlak van fietscomputers, nadat hun lijn van sporthorloges al langere tijd succesvol is gebleken.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd in drie onderdelen: functionaliteit, design en prestaties.
Voor een fietscomputer zijn al deze onderdelen ongeveer even belangrijk, en wegen dus even zwaar in onze test.

Functionaliteit

7.3/10 –
De Polar V650 biedt een groot pakket aan functies, zowel gericht op hartslag, navigatie als training. Door de draadloze ANT+ en Bluetooth verbindingen is het mogelijk om allerlei verschillende data te zien tijdens je fietsrit.
De computer beschikt over een ingebouwde GPS die ten alle tijden weet waar je je bevindt.
Voor de fietsnavigatie kun je gebruik maken van allerlei verschillende websites die met de Polar computer te synchroniseren zijn.

Design

7.2/10 – Het design doet enigszins denken aan het ontwerp van de eerdere generaties iPhone. De computer combineert een touchscreen met een ‘home’ knop en een knop aan de zijkant.
De computer weegt 120 gram en is daarmee een gemiddeld zware fietscomputer in onze test. Wel zijn de afmetingen van de computer vrij compact, en het scherm iets aan de kleine kant.
Polar vindt de hartslagfunctie van het apparaat belangrijk, en levert dan ook een hartslagband mee in de doos van de fietscomputer.

Prestaties

7.1/10 – De Polar V650 blinkt uit in veelzijdigheid, want naast handige trainingsfuncties, een mooi ontworpen app, hartslagdata en navigatie. De batterij levert 10 uur aan gebruik, en dat is in vergelijking met andere computers in onze test aan de lage kant. De computer is zowel te gebruiken in combinatie met een telefoon als op zichzelf

Specificaties via wahoofitness.com:

 • 120 gram
 • 10 uur batterij
 • Meegeleverde hartslagband

Scores via andere platforms:

 • bol.com (4.3/5 uit 23 reviews)
 • coolblue.nl (8.6/10 uit 122 reviews)

Onze ervaring:

 • Functionaliteit: 7.3/10
 • Design: 7.2/10
 • Prestaties: 7.1/10

Ons eindoordeel

7.2/10 – In ons eindoordeel nemen we ook de prijs/kwaliteitverhouding mee. De Polar V650 is een hoog gemiddeld geprijsde fietscomputer in onze test. Je krijgt hiervoor een goed product, zonder echte tekortkomingen. De fietscomputer biedt een compleet pakket aan opties en is zowel interessant voor fietsers die serieus trainen als mensen die iets rustiger aan doen en meer belang hechten aan navigatie. De gratis app van Polar leent zich prima voor mensen die zich met training bezig houden, en dat is ook de doelgroep waar Polar zich het meest op lijkt te hebben gericht.

7.2 Total Score
Test rapport

Functionaliteit
7.3
Design
7.2
Prestaties
7.1
PROS
 • Compleet
 • Meegeleverde hartslagband
CONS
 • Relatief zwaar
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0