Pro-User Briljant

79.95

Add to compare
5.6
Expert ScoreRead review

Type stekker: 7 en 13 polig
Laadvermogen: 40 kg
Gewicht : 6.5 kg

De Pro-user Briljant is een lichtgewicht fietsendrager van het merk Pro-User met universle montage op de trekhaak, eenvoudig te monteren is zonder gereedschap en gemakkelijk en snel te bevestigen is. Verlichting en een kerntekenplaat zijn inbegrepen en er zijn componenten om er voor te zorgen dat de fietsen geen schade krijgen.

Montage

Gelukkig is deze fietsendrager voorgemonteerd – anders had je speciale gereedschap nodig om hem in elkaar te zetten. Jammer genoeg kan monteren wel moeilijk zijn, je hebt heel veel druk nodig om de fietsendrager vast te kunnen maken aan de trekhaak. Één klant zei dat hij er zelfs op moest gaan drukken met zijn lichaam om hem er in te krijgen. Dus bedenk wel dat als je niet veel kracht hebt in je armen het niet de beste drager is voor jou. Mensen ervaren wel over het algemeen zeer weinig problemen op de rit, het is moeilijk om te monteren maar de de fietsen blijven stevig en de fietsendrager is zo ontworpen dat de fietsen geen schade krijgen.

De fiets is licht, maar 6.5 kg. Dit maakt het een stuk makkelijker te hanteren dan zwaardere fietsendragers. Dit is beter voor mensen met lichamelijke klachten of weinig lichamelijke kracht. Jammer genoeg komt het probleem van de trekhaak weer terug. Zoals eerder gezegd, om die vast te zette81n heb je veel kracht nodig.

Constructie

De Briljant is bedoeld voor twee fietsen – wat gemiddeld is voor fietsendragers tegenwoordig. De meeste fietsendragers hebben alleen een laadvermogen van 60 kg, dus 30 kg per fiets. Dit geld niet voor de Briljant, het heeft een laadvermogen van 40 kg en dus 20 kg maximum per fiets. Dit maakt de drager minder geschikt voor elektrische fietsen, omdat die vaak boven de 20 kilogram zitten. “Normale” fietsen zijn vaak wel onder de 20 kilogram. Controleer het gewicht van je fietsen voordat je deze drager koopt!

Deze fietsendrager wordt standaard geleverd met beide een 7-polige stekker aansluiting en een 13-polige stekker aansluiting. Hierdoor is de drager geschikt voor beide oudere auto’s die een 7-polige aansluiting hebben en moderne auto’s die over het algemeen een 13-polige aansluiting hebben. Deze stekkeraansluiting is niet bedoeld voor het opladen van een e-bike tijdens de rit maar voor de verlichting.

Deze fietsendrager kan jammer genoeg niet kantelen, dus toegang tot de kofferbak kan moeilijker zijn.

Conclusie

De Pro-user Briljant is een redelijk geprijsde fietsendrager. Het heeft zijn voordelen, maar het is geen exceptionele fietsendrager. Het is simpelweg een vrij goede fietsendrager en je zal waarschijnlijk weinig problemen hiermee hebben. Jammer genoeg is het minder geschikt voor elektrische fietsen, dus voor dat soort fietsen moet je misschien kijken bij andere fietsendragers.

5.6
Montage
5.4
Fiets vastzetten
5.2
Constructie
6.0
Gebruiksaanwijzing
5.8
+ Positives:
  • Geen gereedschap nodig
  • Prijs.
- Negatives:
  • Monteren kan moeilijk zijn
  • Laadvermogen
  • Niet geschikt voor e-bikes

Specification: Pro-User Briljant

Gewicht

6.5 kg

Voorgemonteerd

Ja

Aantal fietsen

2

Geschikt voor

Stadsfietsen, Racefietsen, Mountainbikes, Kinderfietsen

Inclusief rijgoot

Nee

Type stekker

7 & 13 polig

Opvouwbaar

Nee

Framematen

22-80 mm

Maximale laadvermogen

40 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pro-User Briljant”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0