Scott Sub Tour eRide 20

€2.799,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Scott Sub Tour eRide 20 - €2.799,00

De Scott Sub Tour eRide 20 is een sportieve e-bike, een ware must have voor sportievelingen met een heel strak uiterlijk – het ziet er bijna aerodynamisch uit! Door de mooie strakke afwerking is het bijna niet te zien dat dit eigenlijk een elektrische fiets is en niet een normale sportieve fiets. De fiets heeft een gemiddeld vermogen maar een goede actieradius en veel veelzijdigheid qua versnellingen. De fiets is alleen verkrijgbaar in zwart dus er is jammer genoeg weinig veelzijdigheid als het gaat om kleur. De fiets is niet zo comfortabel als veel andere fietsen omdat het zadel niet geveerd is. Gelukkig wel de voorvork, dus het stuur absorbeert schokken nog steeds goed. De fiets heeft een goed functionerende LED-verlichting wat je veel veiligheid zal bieden op de weg en er voor zal zorgen dat iedereen je kan zien aan komen racen op je mooie sportieve fiets! Deze verlichting kan je aanzetten op je display.

De eRide 20 komt standaard met een derailleur die 9 versnellingen heeft. Dit is een goede hoeveelheid versnellingen die je veel veelzijdigheid zal geven qua ondersteuning tijdens het fietsen. De versnellingen worden ingesteld op het displayscherm. De fiets is zeker weten een stadsfiets maar de grote hoeveelheid versnellingen zal je veel hulp bieden zelfs buiten de stad. De kettingkast van de eRide 20 is gesloten en hierdoor heeft het minder onderhoud nodig dan een halfopen of open kettingkast. De eRide 20 weegt in totaal 24.9 kg (inclusief accu).

Alleen de voorvork van de eRide 20 is geveerd. Vering helpt met het absorberen van schokken en kan dus ritten op de fiets comfortabeler maken – vooral wanneer een weg net wat ruiger is. De eRide 20 heeft dit dus wel bij de voorvork, waardoor schokken bij het stuur beter worden geabsorbeerd maar niet bij het zadel waar dit voordeel dus niet zal zijn. De remmen zijn voorzien van hydraulische schijfremmen om zo veel remkracht te geven, wat gevaar op de weg kan minimaliseren voor jou als bestuurder. De zadelpen en voorvork zijn makkelijk verstelbaar met gereedschap.

Verdere informatie over de accu

De eRide 20 wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met een hoge accucapaciteit van 400 Wh. Lithium accu’s zijn altijd beter dan alternatieven omdat ze een hoge accucapaciteit per kg hebben ten opzichte van andere soorten accu’s. Daarnaast hebben Lithium batterijen ook een lage zelfontlading en gaan ze ook veel langer mee!

De accu is niet moeilijk te vinden en zit onder de bagagedrager waar je de accu makkelijk los kan maken en binnen kan opladen. Dit is niet alleen beter omdat het makkelijker op te laden is dan als de accu vast zit in de fiets, maar is ook voordelig omdat een accu beter werkt op kamertemperatuur en hierdoor langer meegaat en sneller oplaadt.

Verdere algemene informatie

De eRide 20 is een fiets met een gemiddeld krachtige middenmotor. De koppelkracht van deze Bosch Active Line motor is geschat rond 40 Nm. Deze waarde zegt wat over de trekkracht dat je kan verwachten van de fiets. Des te hoger deze kracht, des te beter de e-bike optrekt en heuvels beklimt. Echte krachtpatsers hebben 80 Nm terwijl de zwakkere koppels rond de 10/20 Nm liggen. Het is dus een fiets met een gemiddelde sterke motor maar die je zeker weten wel ondersteuning zal geven.

Deze accu geeft niet eeuwig ondersteuning, hoe leuk dat ook zou zijn, en er is dus een limiet op hoe ver de fiets kan; de actieradius is de hoeveelheid km die een fiets kan afleggen voordat de fiets ondersteuning verliest. Op de laagste trapondersteuning zou de eRide 20 een actieradius van 140 km kunnen bereiken. De gemiddelde actieradius voor de eRide 20 ligt op ongeveer 80 km. Deze actieradius is niet compleet exact te bepalen omdat het door voor veel verschillende factoren beïnvloedt kan worden.

Het LCD display scherm is makkelijk bedienbaar en veilig en geeft alle relevante en belangrijke informatie over uw fiets weer. Het is gepositioneerd naast uw handvat en met het display scherm kan je kiezen tussen 4 ondersteuningsstanden. Deze ondersteuning-standen hebben effect op de actieradius en de hoeveelheid steun die je krijgt tijdens het fietsen. Een lage ondersteuning leidt tot verdere actieradius maar je krijgt minder steun tijdens het fietsen. Een hogere trapondersteuning leidt tot minder actieradius maar meer steun tijdens het fietsen.

5.8 Total Score

Kracht
4.5
Bereik
6.8
Comfort
6.0
Design
6.0
PROS
  • lage prijs per km
  • Geschikt voor zowel in als buiten de stad
  • Middenmotor
CONS
  • Gemiddelde motorkracht
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0