Segway Ninebot Mini

€488,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

Als je denkt aan e-mobility of oplaadbare voertuigen, dan denk je al snel aan Segway. Wat een aantal jaar geleden nog een noviteit was, is nu redelijk vanzelfsprekend: het voorbij zien komen van iemand op een Segway. Segway maakt een uitgebreide lijn aan verschillende e-mobility producten, met name gericht op individueel gebruik. Lees hier wat wij van de Ninebot Mini vinden.

Segway Ninebot Mini

Segway heeft een uitgebreid assortiment, waar veel producten niet erg op het ‘klassieke’ hoverboard lijken. De Ninebot Mini lijkt nog het meest op een hoverboard. Producten van Segway zijn vaak wat prijzig, maar dat valt bij dit model relatief mee.

Ons oordeel

Voor de beoordeling van hoverboards gebruiken dezelfde opbouw in beoordeling als bij bijvoorbeeld speed speed pedelecs: we kijken naar het design, de accuprestaties en de motorprestaties. Samen vormen deze de belangrijkste aspecten van het product, en in combinatie met de prijs/kwaliteitverhouding komen we tot een oordeel. Alle onderdelen wegen even zwaar in onze test.

Design

9.0/10 – Dit model hoverboard van Segway springt er uit. Door het karakteristieke middenstuk dat extra balans geeft en de wat grotere dan gebruikelijke wielen op het model. De rubber banden zijn dan ook 10,5 inch breech, waar gangbare hoverboard banden ongeveer 6,5 inch tot 8,5 inch breed zijn.
Wij vinden dat het wit met zwarte kleurgebruik mooi gedaan is en erg stijlvol overkomt. Dit product ademt, net als veel andere producten van Segway, kwaliteit.
Er kunnen personen gebruik van maken van tot en met 85 kilo. Let hier op bij de aanschaf van dit product. Verkeerd gebruik kan gevolgen hebben voor de garantie.
Aan de voorkant bevinden zich wat Segway ‘ambient’ lampen noemt. Mooi weggewerkte lampen die eenvoudig te bedienen zijn met de bijbehorende app van Segway.
Al met al ziet dit hoverboard er uniek en stijlvol uit, met een nadruk in het ontwerp op een goede balans.

Accuprestaties

7.5/10 – Dit hoverboard heeft een 115Wh accu, vergelijkbaar met een meer gangbare weergave van de capaciteit van 4400 mAh. Dit is een prima batterij, hetgeen je ook ook wel hoopt voor de prijs die je voor dit product betaald. In vergelijking met de andere batterijen in onze test is dit hoger dan gemiddeld.

Motorprestaties

8.1/10 – De motorprestaties van deze Segway zijn gemiddeld in onze test. Het model wordt aangedreven door een 700W motor. Dit is gemiddeld in deze test, maar toch geven we een iets hogere beoordeling voor deze motor, dit komt omdat de prestaties die dit hoverboard door deze motor levert uitstekend te noemen zijn: een topsnelheid van 16 kilometer per uur en een bereik van maarliefst 18 kilometer zijn hoger dan gemiddelde scores in onze test, en hoger dan gemiddelde scores voor modellen met dezelfde combinatie accucapaciteit en motorkracht.

Specificaties via store.segway.com:

 • Maximaal rijcomfort door nadruk op balans
 • 16 km/h maximum snelheid
 • 18 kilometer actieradius

Onze ervaring:

 • Design: 9.0/10
 • Accu capaciteit: 7.510
 • Motorprestaties: 8.1/10

Scores via andere platforms:

 • bol.com (5/5 uit 1 review)
 • consumentenbond(4.3/5 uit 427 reviews)

Ons eindoordeel

8.2/10 – In ons eindoordeel nemen we ook de prijs/kwaliteitverhouding mee. De Segway Ninebot Mini is een erg hoog geprijsd hoverboard in onze test. Je krijgt voor dit geld wel een uniek, stijlvol product met de nadruk op veiligheid en balans. Ben je bereid iets meer uit te geven, dan bevelen we dit product van harte aan.

8.2 Total Score

Design
9.0
Accuprestaties
7.5
Motorprestaties
8.1
PROS
 • Stijlvol
 • Veilig
CONS
 • Duur
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0