Smart Balance Paquet

€169,90

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

Ben je op zoek naar een opvallend hoverboard waarmee je de mogelijkheid hebt om deze uit te breiden met een zitje? Smart Balance komt vaak goed naar voren in onze test, en we zijn dan ook benieuwd of dit voor het Paquet model ook het geval is.
Hier kun je onze review over de Smart Balance Paquet Hoverboard lezen.

Smart Balance Paquet Hoverboard

Smart Balance produceert een lijn met allerlei verschillende hoverboards, waarbij telkens blijkt dat de grote motorcapaciteit een grote invloed heeft op de prestaties van het hoverboards. Daar kun je verder in dit artikel meer over lezen.
Dit model is beschikbaar in een paar verschillende opvallende kleuren. Bij elke kleur is het mogelijk op je hoverboard uit te breiden met een zitje, zodat je ook zittend je over korte afstanden kan verplaatsen.

Ons oordeel

Voor de beoordeling van hoverboards gebruiken dezelfde opbouw in beoordeling als bij bijvoorbeeld speed speed pedelecs: we kijken naar het design, de accuprestaties en de motorprestaties. Samen vormen deze de belangrijkste aspecten van het product, en in combinatie met de prijs/kwaliteitverhouding komen we tot een oordeel. Alle onderdelen wegen even zwaar in onze test.

Design

7.8/10 – Dit model is in een aantal verschillende stijlvolle kleurstellingen te koop. Van champagne blauw, tot verschillende camouflage kleurstellingen. Dit Smart Balance hoverboard valt door deze kleuren in positieve zin op. Ook beschikt het model over een Bluetooth speaker, zodat je overal je favoriete muziek mee naar toe kan nemen. Met het meegeleverde zitje kun je door de stangen gemakkelijk remmen (zoals bij een skelter) en door de vering kun je je ook over wat ruiger terrein verplaatsen.
De wielen zijn zoals bij de meeste hoverboards van aluminium en de banden zijn van rubber, met een breedte van 6,5 inch.
Aan alle veiligheidsvoorschriften van de EU voldoet dit model, je (kind) kan er dus met een gerust hart mee op pad.

Accuprestaties

8.5/10 – Net als de andere specificaties van dit hoverboard zijn de accuprestaties gemiddeld, maar prima. De 4400 mAh accu kun je in zo’n 4 uur helemaal opladen.

Motorprestaties

8.3/10 – Net als de meeste andere modellen van Smart Balance is de motor relatief het beste onderdeel dan dit model. Met twee motoren van 500W levert dit model 1000W aan vermogen. Daarmee komt het hoverboard tot prima prestaties: een maximale snelheid van 18 kilometer per uur en een bereik van 15 kilometer.

Specificaties via smart-balancewheel.nl:

  • 2 x 500W motor
  • 18 km/h maximumsnelheid
  • 15 kilometer actieradius

Onze ervaring:

  • Design: 7.8/10
  • Accuprestaties: 8.5/10
  • Motorprestaties: 8.3/10

Ons eindoordeel

8.2/10 – In ons eindoordeel nemen we ook de prijs/kwaliteitverhouding mee. De Smart Balance Paquet is iets hoger geprijsd dan gemiddeld. Hiervoor krijg je een prima product, zeker als je er graag een zitje bij hebt om het gebruik van het hoverboard af te kunnen wisselen. De krachtige motor is daarnaast een prettige bijkomstigheid.

8.2 Total Score

Design
7.8
Accuprestaties
8.5
Motorprestaties
8.3
PROS
  • Goede motorprestaties
  • Meegeleverd zitje
CONS
  • Geen neutrale kleurstellingen beschikbaar
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0