Stella Glow Pearl review

Stella Glow Pearl

€ 1399,-
Stella Glow Pearl
5.7

Prestatie

6.5 /10

Bereik

5.0 /10

Comfort

5.5 /10

Voordelen

  • Accu met lange levensduur
  • Weinig onderhoud vereist
  • Lage zelfontlading
  • Negen trapondersteuningen

Nadelen

  • Weinig bereik
  • Twee versnellingen

Wanneer je een fan bent van korte afstandsritten, is de Stella Glow Pearl erg geschikt. Dit wegens het feit dat de de fiets maar beschikt over twee versnellingen. De fiets bevat een gesloten kettingkast, waardoor de Stella Glow Pearl weinig onderhoud vereist. De fiets weegt inclusief accu 23,5kg. Zoals de meeste Stella’s, heeft ook de Stella Glow Pearl een velgrem aan de voorkant en is de achterrem een rollerbrake. Zowel de voorvering als zadelvering zitten vast.

Voordeel

Afneembare accu met lange levensduur

Weinig onderhoud vereist; dichte kettingkast

Lage zelfontlading

Negen trapondersteuningen

Nadeel

Alleen voor korte afstandritten

Bevat maar twee versnellingen

Verdere informatie over de accu

De Lithium ion accu van de fiets weegt 3,2 kg en staat bekend om zijn lange levensduur. De capaciteit is namelijk 316 Wh. De accu van de Stella Glow Pearl bevind zich boven het achterwiel, als onderdeel van de bagagedrager. Net als bij de Stella Allegra, is ook deze accu eenvoudig uitneembaar. Ook is de zelfontlading vrij laag, wat betekend dat indien de fiets langere tijd stil gestaan heeft, deze niet eerst opnieuw opgeladen hoeft te worden.

Verdere algemene informatie

Stella-glow-pearl-prijs
vanaf: € 1399,-

  • accu met lange levensduur
  • Weinig onderhoud vereist
  • Lage zelfontlading
  • Negen trapondersteuningen
Reviews
De Stella Glow Pearl heeft negen trapondersteuningsstanden, welke ingesteld kunnen worden via een knopje op het stuur. De elektromotor is aan de voorkant van de fiets geplaatst en bevat een koppel van 40 Nm. De trapondersteuning die nodig is, wordt in de Stella Glow Pearl gemeten door een rotatiesensor. De informatie die hij meet, zorgt ervoor dat de trapondersteuning bepaald kan worden. De actieradius van de Stella Glow Pearl, geeft net zoals van de andere Stella’s in het geval van de meest optimale omstandigheden en lichtste trapondersteuning een maximale afstand van 90 km. Gemiddeld, met minder optimale omstandigheden en zwaardere trapondersteuningen meegerekend, is er een actieradius van 57 km te verwachten. Dit betekend dat de accu ongeveer 57 km fietsen zou kunnen ondersteunen, voordat deze leeg raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *