Stella Toulouse

999.00

Add to compare
5
Expert ScoreRead review
 • MAX-Bereik: 90 km
 • MIN-Bereik: 63.2 km
 • Prijs/Bereik: €13 per km
 • Snelheid: 25 km/h

Ook dit Stella model, de Stella Toulouse, is een stadsfiets welke door zijn drie versnellingen vooral geschikt is voor korte afstandsritten. De kettingkast is gesloten, waardoor onderhoud niet veel inspanning vereist. Het gewicht van de fiets is 25 kg, wanneer de accu meegerekend wordt. De fiets heeft een verende voorvork en zadelpen en bevat zoals elke Stella wederom een velgrem aan de voorkant en een rollerbreak aan de achterkant.

Verdere informatie over de accu

Als alle Stella’s, bevat ook de Stella Toulouse een Lithium ion Accu, welke een capaciteit heeft van 316kW. De Accu bevat zich aan de achterkant bij de bagagedrager en is afneembaar. In verhouding is de accu duurder dan andere accu’s op de markt, echter heeft deze ook zijn voordelen. De Lithium ion Accu heeft een lage zelfontlading en grote accucappaciteit. De accu is afneembaar wat hem, mochten er lange afstandsritten mee gedaan worden, alsnog geschikt kan maken.

De actieradius van de Stella Toulouse wordt gemiddeld geschat op 57 km. Echter hangt dit af van welke ondersteuningen gebruikt worden. Volgens Stella, is namelijk de actieradius wanneer constant de lichtste trapondersteuning wordt gebruikt en de omgevingsomstandigheden ideaal zijn, ongeveer 90 km. Natuurlijk is dit natuurlijk niet altijd het geval, vandaar dat er een schatting wordt gedaan op 57 km gemiddeld. Dit betekent, dat de accu na ongeveer 63.2 km opnieuw opgeladen moet worden. Doordat de accu afneembaar is, kan deze echter makkelijk overal mee naar binnen genomen worden om opgeladen te worden. De exacte actieradius is echter moeilijk met zekerheid te bepalen, aangezien deze naast genoemde factoren ook van andere factoren afhankelijk is.

Algemene verdere informatie

De elektromotor heeft een koppel van 40Nm, drie trapondersteuningen en bevindt zich in het voorwiel. Doordat de accu zich in het achterwiel bevindt en de elektromotor in het voorwiel, brengt dit de fiets in balans. De Stella Toulouse is voorzien van een rotatiesensor, welke meet hoe snel of langzaam je trapt. Dit is een regelmatig gebruikte methode om de trapondersteuning van de motor te bepalen.

5
Kracht
4.8
Bereik
3.2
Comfort
6.0
Design
6.0
+ Positives:
 • Afneembare accu met lange levensduur
 • Weinig onderhoud vereist; dichte kettingkast
 • Lage zelfontlading
 • Lage prijs
- Negatives:
 • Voornamelijk geschikt voor korte afstandritten
 • Bevat maar drie versnellingen

Specification: Stella Toulouse

Merk

Stella

Motorpositie

Voorwiel

Versnellingen

3

Type naaf

Nexus naaf

Kracht (Nm)

40

Maximale snelheid

25 km/u

Accucapaciteit

316

Gewicht

25 kg

Kettingkast

Gesloten

Voorvering

Geveerd

Zadelvering

Geveerd

Remsysteem

V brake, rollerbreak

Prijs per bereik

€ 13 per km

Type accu

Lithium-ion

Trapondersteuning

3

Maximale bereik (km)

90

Gemiddelde bereik (km)

63.2

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stella Toulouse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0