Stromer ST3

€7.330,00

Best deal at: internet-bikes.cominternet-bikes.com
Naar de laagste prijs

Stromer komt met twee modellen voor in onze test. Stromer heeft heel wat ervaring met het produceren van hoogwaardige e-bikes en speed pedelecs.
Dit model is één van de twee Stromer speed pedelecs in onze test. Stromer is een merk dat zich richt op e-bikes en speed pedelecs. Ben je op zoek naar een speed pedelec voor rijden in de stad, overweeg dan deze Stromer ST3 eens, lees hier onze review:

De Stromer ST3

De Stromer ST3 is één van de duurste speed pedelecs die er op de markt te krijgen zijn. Het richt zich op de zowel de woon-werkverkeer fietser als de rijders die van plan zijn om te gaan toeren. De prijs schept hoge verwachtingen.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd in drie onderdelen: design, accuprestaties en motorprestaties. Onder design verstaan we hier het geheel van gebruikte onderdelen en de verhouding daarvan tot prestatie en comfort. Voor een speed pedelec zijn alle drie deze onderdelen volgens ons even belangrijk, en wegen dus even zwaar in onze test.

Design

8.3/10 –
De Stromer ST3 is verkrijgbaar met een mooi wit frame. De fiets ooft zowel stijlvol als robuust. Op een subtiele manier heeft Stromer de enorme accu verwerkt in het frame, evenals de motor in het achterwiel. Ook de display zit mooi op de bovenbuis van het frame. De fiets weegt 28 kilo, en is daarmee één van de zwaarste fietsen in onze test.
De motor bevindt zich zich in het achterwiel. Met de hydraulische schijfremmen kun je altijd goed en snel remmen.
De speed pedelec beschikt over 11 versnellingen. Dit Shimano schakelsysteem is een hoogwaardig systeem en 11 versnellingen is genoeg voor elke fietser in Nederland.
Stromer maakt gebruik van de OMNI app, een app die kan communiceren via de telefoon en de display in de bovenbuis. Omdat de fiets gebruik maakt van 3G technologie kan dit altijd en overal vlekkeloos.

Accuprestaties

8.5/10 –
In deze Stromer ST3 beschikt over een accu van meer dan 800 Wh. Dit is één van de meest grote accu’s in onze test. Stromer claimt een laadtijd van ongeveer 5 uur met de meegeleverde snellader. Zonder die snellader zal dit ongeveer 11 uur zijn.

Motorprestaties

9.3/10 –
De achterwielmotor van deze fiets komt tot goede prestaties in combinatie met de krachtige accu. De actieradius van deze fiets loopt tot zo ongeveer 150 kilometer, meer dan genoeg voor een hele dag afstanden overbruggen of toeren.

Specificaties via stromerbike.com:

  • Krachtige achterwielmotor
  • LCD scherm in het frame
  • 814 Wh accucapaciteit

Onze ervaring:

  • Design: 8.0/10
  • Accuprestaties: 8.5/10
  • Motorprestaties: 9.3/10

Ons eindoordeel

8.7/10 –
In ons eindoordeel nemen we ook de prijs/kwaliteitverhouding mee. De Stromer ST3 is een erg hoog geprijsde speed pedelec in onze test. Je krijgt voor dat geld een erg goed product. Ben je echter van plan de fiets te gebruiken voor kortere afstanden, dan kun je voor je geld waarschijnlijk beter een andere speed pedelec kopen. Wil je het uiterste uit je fiets halen en heb je een wat groter budget, dan is dit model het overwegen waard.

8.7 Total Score

Design
8.3
Accuprestaties
8.5
Motorprestaties
9.3
PROS
  • Krachtige accu
  • Grote actieradius
CONS
  • Erg prijzig
Add your review  |  Read reviews and comments

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0