Thule EasyFold 932

449.00

Add to compare
6.9
Expert ScoreRead review

Type stekker: 7 polig
Laadvermogen: 60 kg
Gewicht : 16.9  kg

Category:

Een merk die als het op fietsendragers komt al aardig bekend is. Thule is een merk die zich volkomen richt op het vervoeren van goederen, en heeft hierdoor ruim ervaring in de branché. Mede hierdoor zal je ook gaan merken dat Thule de grootste aanbod aan fietsendragers heeft in de Nederlandse markt. Fietsendragers van Thule zijn vaak te onderscheiden aan hun redelijke prijs en vallen vaak in de middenklasse qua prijzen spectrum. Een eigenschap die ook bij de Thule EasyFold 932 terug is te zien.

Montage

Thule EasyFold 932 word zoals alle Thule fietsendragers al kant en klaar geleverd in de doos. Dit wil zeggen dat je geen speciale gereedschap nodig hebt om hem inelkaar te zetten voordat je hem monteerd. Monteren ging prima en wij hadden weinig op aan te merken op het process. De handleiding is duidelijk in de stappen die je moet voeren, en als je ze een keer heb gedaan is het af en op monteren geen probleem.

Voor grotendeel van de test zaten de fietsen bij ons goed vast en hebben wij weinig beweging gemerkt tijdens het testen. Tot we aankwamen bij een drempel en we toch duidelijk zagen dat de fietsen best los zijn in de verticale richting. We hebben meerdere malen de montage geprobeerd aan te passen maar ongeacht onze aanpak de verticale blokkering werkt niet zo goed als we zouden hebben gehoopt. De beweging zelf is niet extreem, en zal in een land als Nederland best meevallen. De vraag is wel of dit wel zo goed is in een andere land wat meer heuvelachtige wegen.

Thule EasyFold 932 fietsendrager weegt 18.70 kg, hierdoor is deze fietsendrager gekwalificeerd als een zware fietsendrager. Voor ons was het nog prima te doen, maar als je heel veel last heb van je rug is het zeker handig om naar een lichtere fietsendrager te kijken. De drager zelf kan gewoon opgevouwen worden indien je hem in de kofferbak wil doen. De draaghandvatten maken het vervoeren ook een stuk aangenamer.

Constructie

De Thule EasyFold 932 heeft een marktgemiddelde maximale belasting van 60 kg, ofwel 2 fietsen van 30 kg. Dit betekent dat deze fietsendrager geschikt is om stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes te dragen maar natuurlijk ook e-bikes.

Deze fietsendrager wordt standaard geleverd met enkel een 13-polige stekkeraansluiting. Hierdoor is de drager minder geschikt voor moderne auto’s gezien die vaak een 13-polige aansluiting hebben. Heb je een nieuwere model auto? Koop dan de 13 polige extensie erbij! Let wel op dat tijdens de aansluiten je aardig wat moet duwen om de stekker erin te krijgen.

De fietsendrager wordt niet geleverd met een rijgoot maar ook deze kun je apart te bestellen. Een bestelling die wij altijd sterk aanraden als je een zware e-bike/fiets hebt.

Deze fietsendrager kan ook kantelen waardoor je, eenmaal gemonteerd, ook gemakkelijk in de kofferbak kan komen.

Conclusie

Over het algemeen is ons ervaring prima geweest met de EasyFold 932. In principe heb je een prima fietsendrager die je zonder veel hoofdpijn kunt gebruiken en monteren. Er zal ook weinig kans zijn dat je er klachten mee ondervindt binnen Nederland. Wil je de fietsendrager gebruiken op wat meer heuvelachtige gebied? Op dat moment zouden wij het afraden en het aanraden om elders te kijken.

6.9
Montage
8.0
Fiets vastzetten
5.5
Constructie
7.0
Gebruiksaanwijzing
7.3
+ Positives:
  • Stevige frame
  • Duidelijke instructies
- Negatives:
  • Prijs
  • Gewicht

Videos: Thule EasyFold 932

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Thule EasyFold 932”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0