Thule VeloCompact 924

€519,00 €569,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

De Thule VeloCompact 924 een kwalitatief sterke fietsendrager van een kwalitatief sterk merk – maar wel voor een hoge prijs!

Montage

Thule is altijd een makkelijk merk. De fietsendragers komen altijd voorgemonteerd aan bij jou thuis, dus er is geen speciale gereedschap nodig om de fietsendrager te kunnen monteren. Dit geld allemaal voor de VeloCompact 924 – dus maak je geen zorgen, hij is voorgemonteerd.

De montage van fietsen op deze fietsendrager is makkelijk gemaakt door afneembare fietsarmen. Ook is het zo dat het erg geschikt is voor fietsen met een brede wielbasis dankzij de verstelbare wielhouders van de drager. Ook is er een makkelijk te bedienen koppeling om de drager gemakkelijk te monteren! Deze fietsendrager is echt een kei als het gaat om monteren – en de fiets blijven ook goed vast.

Als er worstelen was voor fietsendragers dan zou deze fietsendrager zeker weten gelden als een zwaargewicht met zijn 14.2 kg. Door dit zware gewicht kan het zijn dat je echt moet worstelen om de fietsendrager vast te monteren. Vooral als je lichamelijke klachten hebt – een zware fietsendrager kan leiden tot negatieve gevolgen. Als je verwacht dat je problemen zal hebben met zwaardere fietsendragers, kijk dan voor een lichter model!

Constructie

Fietsendragers zijn over het algemeen bedoeld voor 2 fietsen, en beide fietsen dan elk 30 kg – een volledig laadvermogen van 60 kilogram dus. De Thule VeloCompact 924 heeft een laadvermogen van 50 kilogram. Dus de fietsendrager kan maximaal 2 fietsen van beide 25 kilogram aan.

Deze fietsendrager wordt standaard geleverd met een 13-polige stekkeraansluiting. Fietsendragers met deze stekkeraansluiting zijn bedoeld voor wat nieuwere auto’s, oudere auto’s hebben bijna altijd een 7-polige stekkeraansluiting. Dus als je overweegt deze fietsendrager te kopen, achterhaal eerst wat de stekkeraansluiting is van jouw auto!

Deze fietsendrager is opvouwbaar (dus maak je geen zorgen over ruimte) en kantelbaar (je kunt dus nog steeds in je kofferbak, ook al heb je daar nu een fietsendrager!)

Conclusie

De Thule VeloCompaxt 924 is 100% zeker een fietsendrager die voldoet aan zijn prijs! Met geweldige functies is deze fietsendrager makkelijk te bedienen en een gemak om te gebruiken. Als je het geld hebt, is het zeker weten een aanrader.

7.2 Total Score

Montage
8.4
Fiets vastzetten
4.5
Constructie
9.0
Gebruikersvriendelijkheid
7.0
PROS
  • Duidelijke instructies
  • Afhaalbare wielhouders
  • Kantelbaar
  • Inklapbaar - goed voor opbergen
CONS
  • Gewicht
  • Prijs
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0