Topeak JoeBlow Sport III

€48,40

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Topeak JoeBlow Sport III Vloerpomp - €48,40
Price history
×
Price history for Topeak JoeBlow Sport III Vloerpomp
Latest updates:
  • €48,40 - 14 mei 2021
  • €47,95 - 4 mei 2021
  • €46,95 - 27 april 2021
  • €43,95 - 17 april 2021
Since: 17 april 2021
  • Highest Price: €48,40 - 14 mei 2021
  • Lowest Price: €43,95 - 17 april 2021

Producten van Topeak worden in onze tests over het algemeen vrij goed beoordeeld. Deze producten zijn vaak van prima kwaliteit en hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding. We zijn dan ook benieuwd wat deze pomp van Topeak voor elkaar kan boksen in deze test. Topeak is qua prijsstelling over het algemeen te vergelijken met de producten van bijvoorbeeld BBB.

De Topeak JoeBlow Sport III

Met de JoeBlow Sport III heeft Topeak wederom een model op de markt gebracht om op een relatief betaalbare manier je banden te kunnen oppompen. Het is, in vergelijking tot het vorige model van Topeak, wat verbeterd: zo is de gauge vergroot, is de handgreep bijgewerkt en is de pompkop verbeterd.

Ons oordeel

In de beoordeling van vloerpompen letten we op een aantal elementen. We kijken naar het ontwerp (design), de functionaliteit en de prestaties. Samen komen we hiermee tot een score. In onze beoordelingen nemen we in alle gevallen de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Design

8.0/10 – Naast dat dit model er prima uitziet, zijn de specificaties van dit model qua design ook prima in orde. Dit model weegt namelijk 1.4 kilo (redelijk zwaar, en daardoor stabiel). Ook zijn onder anderen de gauge en de pompkop prima in orde. Een prettige constatering voor dit model.

Functionaliteit

8.0/10 – Met dit model kun je door de verbeterde pompknop verschillende ventielen bedienen. Waaronder zonder dat er een verloopje nodig is Presta en Schrader ventielen. De meter, die aangeeft hoeveel druk er in de banden zit tijdens het pompen, is ook erg handig. Zo hoef je nooit meer met de verkeerde bandendruk rond te rijden, en kun je je bandendruk afstemmen op bijvoorbeeld de ondergrond of het weer.

Prestaties

9.2/10 – Dit model presteert uitstekend als het gaat om de druk die het model kan uitoefenen op het ventiel en daarmee de band. Dit model kan een druk ontwikkelen van maarliefst 11 bar, een bijzonder hoge score. Zo kan iedereen met deze pomp de band oppompen tot de druk die men het beste uitkomt. Meer dan 11 bar zal in de praktijk namelijk vrijwel nooit in een band worden gepompt.

Specificaties via topeak.com:

  • Gewicht:1.4 kilo
  • 11 bar

Onze ervaring:

  • Design: 8.0/10
  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Prestaties: 9.2/10

Ons eindoordeel

8.4/10 – Een bijzonder goede uitslag in onze test voor dit model van Topeak. Het model is niet het lichtste model op de markt, maar dat kan gezien wat er van dit model gevraagd wordt ook verwacht worden. Het design is prima in orde, de installatie van de slang op het ventiel levert geen problemen op en het pompen gaat soepel en tot maarliefst 11 bar. Een bijzonder indrukwekkende prestatie. Dit model is een aanrader: voor niet zo heel veel meer geld dan het laagste segment, heb je een bijzonder goede vloerpomp.

8.4 Total Score

Design
8.0
Functionaliteit
8.0
Prestaties
9.2
PROS
  • Hoge druk (11 bar)
  • Drukmeter
CONS
  • Iets zwaar (inherent aan ontwerp)
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0