Topeak Minipomp Dual

€16,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

Fietsaccessoires zijn er in alle soorten en maten. Topeak is een merk dat we vaak terugzien bij tests van deze accessoires. De producten van Topeak hebben over het algemeen een prima kwaliteit en een redelijke prijs/kwaliteitverhouding. De modellen zijn dan ook voor een grote groep mensen interessant. Dit geldt ook voor dit pompje, dat met verschillende opties je een hoop vrijheid geeft om te kiezen op wat voor een manier je je band wil oppompen.

De Topeak mini Dual

Dit model van Dual is een model dat bijzonder klein is! Het beschikt over een aantal verschillende opties. Je kan dus op verschillende ventielen je band oppompen met dit pompje. Er zijn strips en profiel aangebracht aan de zijkant van dit model, zodat je meer grip hebt tijdens het pompen. Erg handig.

Ons oordeel

In de beoordeling van fietspompjes letten we op een aantal elementen. We kijken naar het ontwerp (design), de functionaliteit en de prestaties. Samen komen we hiermee tot een score. In onze beoordelingen nemen we in alle gevallen de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Design

7.5/10 – Dit model van Topeak is mooi en compact ontworpen. Je zult dit model makkelijk mee kunnen nemen en ergens in kunnen pakken. Erg handig voor onderweg, waar het gebruik van dit pompje ook voor bedoeld is. Het pompje had nog meer punten kunnen scoren in deze categorie, als het ook nog mogelijk was geweest dit model te bevestigen aan het frame. Dit is helaas niet mogelijk, een klein gemis.

Functionaliteit

8.0/10 – Voor een klein model als dit heb je met dit pompje veel mogelijkheden. Vrijwel alle gangbare fietsventielen kun je met dit pompje gebruiken, handig voor als je onderweg met een gezelschap bent waarvan sommige leden een ander soort ventiel op hun wiel hebben. Een goede score voor de functionaliteit van dit model.

Prestaties

7.6/10 – Voor de prestaties van dit model kijken we vooral naar het aantal bar dat dit model kan produceren. We testten dat dit model tot wel 8 bar kan produceren. Dit is wel even flink pompen, maar dan heb je je banden ook goed hard. Als dit je lukt onderweg, kun je met een gerust hart weer verder.

Specificaties via topeak.com:

  • Gewicht: 241 gram
  • 8 bar

Onze ervaring:

  • Design: 7.5/10
  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Prestaties: 7.6/10

Ons eindoordeel

7.7/10 – Voor een pompje met deze afmetingen en voor deze prijs doet dit model het bijzonder goed. Met recht heeft dit model de naam ‘mini’ meegekregen. Het kan verschillende ventielen aan, en weet een band tot wel 8 bar op te pompen. Indrukwekkende prestaties van dit model van Topeak, en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Als het mogelijk was geweest dit model vast te maken aan het frame, had het nog wat extra punten gekregen.

7.7 Total Score

Design
7.5
Functionaliteit
8.0
Prestaties
7.6
PROS
  • 8 bar
  • Verschillende ventielen
CONS
  • Niet te bevestigen aan frame
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0