Topeak vloerpomp JoeBlow Max HP

€34,89

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Topeak vloerpomp JoeBlow Max HP - Fietspomp - Wit - €34,89

In onze test van vloerpompen komen we Topeak verschillende malen tegen. Dit merk staat er om bekend dat de prijs/kwaliteitverhouding over het algemeen bijzonder goed is. Dit maakt het merk aantrekkelijk voor een grote groep gebruikers: van beginners tot meer veeleisende fietsers.

De Topeak vloerpomp JoeBlow Max HP

Dit model van Topeak is wederom een voorbeeld van een vloerpomp die goed betaalbaar is, en over de noodzakelijke functies beschikt die nodig zijn om je band op te pompen op de druk die jij wil. Dit model beschikt over een pompkop die op alle ventielen van toepassing kan zijn.

Ons oordeel

In de beoordeling van vloerpompen letten we op een aantal elementen. We kijken naar het ontwerp (design), de functionaliteit en de prestaties. Samen komen we hiermee tot een score. In onze beoordelingen nemen we in alle gevallen de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Design

7.5/10 – Dit model van Topeak is net als veel andere producten van dit model goed ontworpen. Het model is wat korter dan andere pompen in onze test, en je kan dit model dus iets makkelijker opbergen dan andere fietspompen. De kop op de slang is eenvoudig in stellen en wisselen tussen de twee verschillende uiteindes die verschillende ventielen kunnen bedienen/

Functionaliteit

7.6/10 – Door de dubbele werking van het uiteinde van de slang kun je eenvoudig de band oppompen van verschillende fietsen, zonder de tussenkomst van een verloopje. Dit verhoogt het gebruiksgemak van de pomp aanzienlijk. Het is in het begin wel even puzzelen om er achter te komen hoe het instellen en vaststellen van de kop van de slang precies werkt. Als je het eenmaal doorhebt, is het een fluitje van een cent.

Prestaties

9.2/10 – Om de prestaties van fietspompen te beoordelen kijken we naar de pompdruk die het model uitoefent op het ventiel en daarmee de band. Voor dit model is deze ruk maarliefst 11 bar. Een bijzonder hoge druk, genoeg voor alle verschillende soorten fietsen en banden die er maar voorkomen.

Specificaties via topeak.com:

  • Gewicht: 1 kilo
  • 11 bar

Onze ervaring:

  • Design: 7.5/10
  • Functionaliteit: 7.6/10
  • Prestaties: 9.2/10

Ons eindoordeel

8.1/10 – Een bijzonder goede pomp die een stuk compacter is dan veel van zijn concurrenten in onze test. Het model weegt niet bijzonder veel en is dus eenvoudig mee te nemen. De prijs/kwaliteit verhouding die Topeak kenmerkt is op deze pomp weer van toepassing: dit model is niet erg prijzig, en kan toch een druk ontwikkelen van 11 bar. Een bijzonder hoge druk. Het systeem om op de slang te wisselen tussen de verschillende koppen is even wennen, maar als je dit systeem door hebt, werkt het prettig en doeltreffend.

8.1 Total Score

Design
7.5
Functionaliteit
7.6
Prestaties
9.2
PROS
  • Hoge druk (11 bar)
  • Druk meter
CONS
  • Switch systeem niet intuïtief
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0