Twinny Load eCarrier

249.00

Add to compare
7.2
Expert ScoreRead review

Type stekker: 7 en 13 polig
Laadvermogen: 60 kg
Gewicht : 16.2 kg

Twinny Load – een merk die specialiseert in het vervoeren van fietsen en het maken van fietsen. In de tests van de ANWB scoort Twinny Load goed en het is altijd een goed teken wanneer een fietsendrager Twinny Load in zijn naam heeft – een garantie van kwaliteit! De Twinny Load eCarrier is redelijk geprijsd met goede specificaties. Deze kantelbare trekhaak fietsendrager is een goede keuze voor mensen die een fietsendrager willen maar die niet al te veel geld willen uitgeven.

Montage

De Twinny Load eCarrier wordt gemonteerd geleverd in de doos. Dit wil zeggen dat je geen speciale gereedschap nodig hebt om hem in elkaar te zetten voordat je hem monteerd. Monteren ging prima en wij hadden weinig op aan te merken op het proces. De handleiding is duidelijk in de stappen die je moet voeren, en als je ze een keer heb gedaan is het af en op monteren geen probleem.

Terwijl het monteren niet al te moeilijk was waren er wel andere problemen. Bijvoorbeeld voelde het gammel tijdens het rijden. Andere fietsendragers zoals die van Thule hebben manieren waarop de fietsendrager echt muurvast wordt gezet – dit was niet bij de eCarrier aanwezig. De fietsen kunnen dus best wel schudden tijdens het rijden. Dit betekent niet meteen dat de fietsen niet stevig vast zitten, ze blijven zeker weten wel zitten maar het voelt wel een beetje zorgwekkend soms. De fietsendrager heeft een kantelfunctie om te helpen met het opzetten van de fietsen, maar de fietsen zitten niet muurvast en het voelt tijdens het kantelen erg alsof de fietsen aan het bungelen zijn. Ze blijven wel zitten.

De Twinny Load eCarrier fietsendrager weegt 16.2 kg, hierdoor noemen wij deze fietsendrager een fietsendrager van een zwaardere klasse. Voor jongere, fitte mensen zoals ons was het goed te doen maar als je last hebt van je rug of problemen hebt met armkracht is het geen aanrader. Dan is het beter om een lichtere fietsendrager te kopen. De drager is niet opvouwbaar maar het is ook vrij compact dus opbergen zal geen probleem zijn over het algemeen.

Constructie

De Twinny Load eCarrier heeft een maximaal laadvermogen van 60 kg, oftewel 2 fietsen van 30 kg. Dit is een gemiddeld laadvermogen en de meeste fietsendragers hebben dit ook. Dit laadvermogen betekent dat deze fietsendrager geschikt is om stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes te dragen. Hiernaast kan de fietsendragers ook e-bikes dragen – de specialiteit van de fietsendrager.

Deze fietsendrager wordt standaard geleverd met beide een 7-polige stekker aansluiting en een 13-polige stekker aansluiting. Hierdoor is de drager geschikt voor beide oudere auto’s die een 7-polige aansluiting hebben en moderne auto’s die over het algemeen een 13-polige aansluiting hebben.

De fietsendrager wordt niet geleverd met een rijgoot.

Deze fietsendrager kan ook kantelen waardoor je, eenmaal gemonteerd, ook gemakkelijk in de kofferbak kan komen. Zoals eerder gezegd kan het wel voelen alsof de fietsen niet zeer stevig zijn tijdens het kantelen.

Conclusie

De Twinny Load eCarrier is over het algemeen een goede fietsendrager. Het is een fietsendrager die wel erg gammel kan aanvoelen – zelfs al is hij erg stevig. Monteren is niet al te lastig en fietsen op zetten is niet erg moeilijk. Het is wel zo dat de fietsendrager zwaar is en dit kan wel problemen opleveren voor mensen die lichamelijke klachten hebben. Als je langs de kleine probleempjes heen kan kijken is het een goede fietsendrager voor een redelijke prijs!

7.2
Montage
8.4
Fiets vastzetten
4.5
Constructie
9.0
Gebruiksaanwijzing
7.0
+ Positives:
  • Duidelijke instructies
  • Prijs.
- Negatives:
  • Gammel
  • Zwaar
  • Niet opvouwbaar maar wel compact

Specification: Twinny Load eCarrier

Gewicht

16.2 kg

Voorgemonteerd

Ja

Aantal fietsen

2

Geschikt voor

Elektrische fietsen, Stadsfietsen, Racefietsen, Mountainbikes, Kinderfietsen

Inclusief rijgoot

Nee

Type stekker

7 & 13 polig

Opvouwbaar

Ja

Framematen

22-80 mm

Maximale laadvermogen

60 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Twinny Load eCarrier”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0