Uebler i21

€769,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Uebler i21 Fietsendrager - 2 fietsen - Kantelbaar - €769,00

De perfecte fietsendrager is niet altijd de goedkoopste. Nou is het niet dat er geen duurdere opties beschikbaar zijn dan de Uebler i21, maar de i21 steekt daar wel duidelijk met op en schouder bovenuit. Als je kijkt naar het gemak van de montage & bevestiging van de fietsen is het verschil al duidelijk te merken. Vervolgens paar je dat met een compacte fietsendrager als die gevouwen is en dan ook nog ongelofelijk licht! Het is niet gek dat de i21 als beste uit de test is gekomen in onze zoektocht!

Montage

Uebler i21 word al kant en klaar geleverd in de doos dat je hem ontvangt. Dit betekent dat de fietsendrager als het ware plug & play is en dat je hem meteen kan monteren. Monteren is snel gedaan en intuïtief, en bent waarschijnlijk al binnen 1 á 2 minuten klaar. Montage heeft verder ook geen speciale gereedschap nodig.

Het vastzetten van de fietsen kost bijna geen kracht en ze zetten ook echt goed vast. Dit komt door de speciale IQ aansluiting waar geen hefboom bij nodig is. Ook bij drempels en heuvels waren de fietsen stevig vast.

Uebler i21 fietsendrager weegt 13 kg. Hierdoor is het een van de lichtste fietsendragers die wij hebben getest en bijna 40% lichter vergeleken met andere fietsendragers. Ideaal als op zoek bent naar een lichte fietsendrager, omdat je bijvoorbeeld last hebt van je rug. Hij is trouwens ook op te vouwen en neemt erg weinig ruimte in de kofferbak. De draaghandvatten maken het vervoeren ook een stuk aangenamer.

Constructie

De Uebler i21 heeft een maximale belasting van 60 kg, ofwel 2 fietsen van 30 kg. Dit betekent dat deze fietsendrager geschikt is om stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes te dragen maar natuurlijk ook e-bikes. Wat best bijzonder is als je kijkt naar het gewicht van de fietsendrager. De drager is ook kantelbaar, zodat je gemakkelijk bij de kofferbak kunt komen als je hem eenmaal hebt gemonteerd. Er zijn twee varianten beschikbaar een drager die 60° kantelbaar is, en de ander 90°.

9.1 Total Score

Montage
8.0
Fiets vastzetten
9.5
Constructie
9.5
Gebruikersvriendelijkheid
9.4
PROS
  • Als beste fietsendrager uit onze test
  • Lichte fietsendrager
  • Compact
CONS
  • Prijzig
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0