Victesse Melville N7

€1.599,00

Best deal at: internet-bikes.cominternet-bikes.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Victesse Melville N7 - €1.599,00
Price history
×
Price history for Victesse Melville N7
Latest updates:
 • €2.199,00 - 11 juli 2024
 • €3.899,00 - 4 juli 2024
 • €1.149,00 - 19 juni 2024
 • €2.099,00 - 19 juni 2024
 • €1.349,00 - 19 juni 2024
 • €1.599,00 - 18 juni 2024
 • €2.000,00 - 16 juni 2024
Since: 16 juni 2024
 • Highest Price: €3.899,00 - 4 juli 2024
 • Lowest Price: €1.149,00 - 19 juni 2024

De Victesse Melville N7 is een strak uitziende en gestroomlijnde fiets van het merk Victesse. De fiets heeft gemiddelde specificaties, maar het is zeker geen slechte fiets, en zal vooral voor woon-werkverkeer optimaal fungeren. De fiets is alleen verkrijgbaar in zwart dus er is jammer genoeg weinig veelzijdigheid als het gaat om kleur. De fiets is comfortabel door de vering van beide zadel en voorvork. Er is ook de mogelijkheid om een Melville model met lage instap te kopen wat makkelijker is voor mensen die moeite hebben met opstappen. De fiets heeft een goed functionerende LED-verlichting wat je veel veiligheid zal bieden op de weg en er voor zal zorgen dat iedereen je kan zien aankomen op je mooie nieuwe fiets!

De Melville komt standaard met een 7 Shimano Nexus naaf en heeft 7 versnellingen. Dit is een goede hoeveelheid versnellingen die je veel veelzijdigheid zal geven qua ondersteuning tijdens het fietsen. De versnellingen worden ingesteld op het displayscherm. De fiets is zeker weten een stadsfiets maar de grote hoeveelheid versnellingen zal je veel hulp bieden zelfs buiten de stad. De kettingkast van de Melville is gesloten en hierdoor heeft het minder onderhoud nodig dan een halfopen of open kettingkast. De Melville weegt in totaal 27.6 kg (inclusief accu).

Iemand die deze fiets online opzoekt kan misschien lichtelijk in de war worden gebracht door de specificatie “N7” maar maak je hier niet al te veel zorgen over! Het betekent simpelweg welke editie van het model dit is, voor de Melville betekent N7 dat het de 2019 editie is. Er is vrij weinig verschil tussen de edities.

Beide het zadel en de voorvork van de Melville zijn geveerd wat helpt met het absorberen van schokken en dus ritten op de fiets comfortabeler kan maken – vooral wanneer een weg net wat ruiger is. De remmen zijn voorzien van hydraulische schijfremmen om zo veel remkracht te geven, wat gevaar op de weg kan minimaliseren voor jou als bestuurder. De zadelpen en voorvork zijn makkelijk verstelbaar met gereedschap.

Verdere informatie over de accu

De Melville wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met een hoge accucapaciteit van 300 Wh. Lithium accu’s zijn altijd beter dan alternatieven omdat ze een hoge accucapaciteit per kg hebben ten opzichte van andere soorten accu’s. Daarnaast hebben Lithium batterijen ook een lage zelfontlading en gaan ze ook veel langer mee!

De accu is niet moeilijk te vinden en zit onder de bagagedrager waar je de accu makkelijk los kan maken en binnen kan opladen. Dit is niet alleen beter, omdat het makkelijker op te laden is dan als de accu vast zit in de fiets, maar is ook voordelig omdat een accu beter werkt op kamertemperatuur en hierdoor langer meegaat en sneller oplaadt.

Verdere algemene informatie

De Melville is een fiets met een gemiddeld krachtige middenmotor. De koppelkracht van deze Bosch Active Line motor is geschat rond 40 Nm. Deze waarde zegt wat over de trekkracht dat je kan verwachten van de fiets. Des te hoger deze kracht, des te beter de e-bike optrekt en heuvels beklimt. Echte krachtpatsers hebben 80 Nm terwijl de zwakkere koppels rond de 10/20 Nm liggen. Het is dus een fiets met een gemiddeld sterke motor die je nog steeds wel ondersteuning zal geven.

Deze accu geeft niet eeuwig ondersteuning, hoe leuk dat ook zou zijn, en er is dus een limiet op hoe ver de fiets kan; de actieradius is de hoeveelheid km die een fiets kan afleggen voordat de fiets ondersteuning verliest. Op de laagste trapondersteuning zou de Melville een actieradius van 100 km kunnen bereiken. De gemiddelde actieradius voor de Melville ligt op ongeveer 60 km. Deze actieradius is niet compleet exact te bepalen omdat het door voor veel verschillende factoren beïnvloedt kan worden.

Het LCD display scherm is makkelijk bedienbaar en veilig en geeft alle relevante en belangrijke informatie over uw fiets weer. Het is gepositioneerd naast uw handvat en met het display scherm kan je kiezen tussen 4 ondersteuningsstanden. Deze ondersteuningsstanden hebben effect op de actieradius en de hoeveelheid steun die je krijgt tijdens het fietsen. Een lage ondersteuning leidt tot verdere actieradius maar je krijgt minder steun tijdens het fietsen. Een hogere trapondersteuning leidt tot minder actieradius maar meer steun tijdens het fietsen.

5.3 Total Score

Kracht
4.2
Bereik
3.6
Comfort
6.5
Design
7.0
PROS
 • 8.1 gekregen in ANWB Fietsselect 2019
 • Geschikt voor zowel in als buiten de stad
 • Fraai ontwerp
 • Goedkope prijs
CONS
 • Minder geschikt als toerfiets
 • Hoge prijs per km
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0