Victesse Strada N330

€2.199,00

Best deal at: internet-bikes.cominternet-bikes.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Victesse Strada N330 - €2.199,00
Price history
×
Price history for Victesse Strada N330
Latest updates:
 • €2.199,00 - 11 juli 2024
 • €3.899,00 - 4 juli 2024
 • €1.149,00 - 19 juni 2024
 • €2.099,00 - 19 juni 2024
 • €1.349,00 - 19 juni 2024
 • €1.599,00 - 18 juni 2024
 • €2.000,00 - 16 juni 2024
Since: 16 juni 2024
 • Highest Price: €3.899,00 - 4 juli 2024
 • Lowest Price: €1.149,00 - 19 juni 2024

De Victesse Strada N330 is de luxueuze variant van de Strada N7 HM. Het is een krachtige fiets met systemen en een hoge actieradius zoals je niet bij veel fietsen ziet. Het heeft krachtige ondersteuning, om er voor te zorgen dat je alle andere fietsers achter je in het stof kan laten bijten. De prijs is best hoog, maar voor echte kwaliteit is dit een zeer geschikte fiets. De fiets heeft een krachtige Bafang middenmotor. De verlichting is wel vrij arbitrair aangedreven. De verlichting voor op de fiets is aangedreven door de accu, maar achter is het aangedreven door batterijen. Hou hier dus rekening mee als je deze fiets koopt! Ook is het geschikt voor kinderen, want er is mogelijkheid voor een kinderzitje en kinderen zullen sowieso de snelheid van de fiets heerlijk vinden!

De fiets spreekt al voor zich vanuit de verschillende onderdelen en krachten van de fiets. Maar, de fiets heeft nog wat anders: het is namelijk door het Algemeen Dagblad in 2018 uitgeroepen tot de Beste Elektrische Stadsfiets. Ik denk dat het dan wel voor zich spreekt dat dit niet een slecht fietsje is.

De Victesse Strada N330 komt met een speciale type naaf: de NuVinci 330 Manual. Dit is niet een standaard versnelling zoals je vaak ziet bij andere fietsen waarbij het trapsgewijs werkt maar werkt een beetje zoals een knop bij een douche of een kraan. Als je de knop een kant op draait, komt er steeds meer water uit. Hetzelfde principe geld bij de Strada, maar dan in plaats van geleidelijk meer water te krijgen pas je geleidelijk je versnelling aan. Dit is een soepele manier van versnellingen aanpassen en kan de schokken die veel mensen ervaren als ze op een trapsgewijze manier een versnelling aanpassen verhelpen. Met schokken bedoel ik het kleine moment wanneer je een (trapsgewijze) versnelling verandert en de fiets en jij even moeten wennen aan de nieuwe versnelling. De fiets heeft een totaal gewicht van 28.40 kg. Dit is inclusief de accu die er bij hoort. Dit soort versnellingen zijn traploze versnellingen.

Zowel de zadelpen als de voorvork van de Strada zijn geveerd wat helpt met het absorberen van schokken. De achter- en voorremmen zijn voorzien van rollerbrakes samen met v-brakes wat de Strada een krachtig remmechanisme geeft zodat je niet zomaar een linea recta charge tegen een muur of auto doet maar snel kan remmen.

Verdere informatie over de accu

De Victesse Strada N330 wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met een accucapaciteit van 374 Wh. Lithium accu’s zijn altijd beter dan alternatieven omdat ze een hoge accucapaciteit per kg hebben ten opzichte van andere soorten accu’s. Daarnaast hebben Lithium batterijen ook een lage zelfontlading en gaan ze ook veel langer mee!

De accu is niet moeilijk te vinden en zit onder de bagagedrager waar je de accu makkelijk los kan maken en binnen kan opladen. Dit is niet alleen beter omdat het makkelijker op te laden is dan als de accu vast zit in de fiets, maar is ook voordelig omdat een accu beter werkt op kamertemperatuur en hierdoor langer meegaat en sneller oplaadt.

Verdere algemene informatie

De Victesse Strada N330 heeft een middenmotor. Middenmotors zorgen vaak voor meer stabiliteit en flexibiliteit voor fietsen door de centrale positie van de motor.De koppelkracht van deze motor is geschat rond 80 Nm. Deze waarde zegt wat over de trekkracht dat je kan verwachten van de fiets. Des te hoger deze kracht, des te beter de e-bike optrekt en heuvels beklimt. Echte krachtpatsers hebben 80 Nm terwijl de zwakkere koppels rond de 10/20 Nm liggen. Het is dus een zeer krachtige fiets waar mee je lange afstanden kan leggen met veel ondersteuning en zelfs best wat snelheid. Wie een sterke fiets zoekt, hoeft niet ver te zoeken als het om deze prijswinnende fiets gaat!

De Strada N330 heeft een hoge actieradius vergeleken met vele andere fietsen.  Op de laagste trapondersteuning zou de Strada een actieradius van 180 km kunnen bereiken. De gemiddelde actieradius voor de Strada ligt op ongeveer 74,8 km. Dit is niet compleet exact te bepalen omdat het door voor veel verschillende factoren beïnvloed kan worden.

Het LCD display scherm is makkelijk bedienbaar en veilig en geeft alle relevante en belangrijke informatie over uw fiets weer. Het is gepositioneerd links op uw stuur en met het display scherm kan je kiezen tussen vijf ondersteuningsstanden. Deze ondersteuningstanden hebben effect op de actieradius en de hoeveelheid steun die je krijgt tijdens het fietsen. Een lage ondersteuning leidt tot verdere actieradius maar je krijgt minder steun tijdens het fietsen. Een hogere trapondersteuning leidt tot minder actieradius maar meer steun tijdens het fietsen.

7.9 Total Score

Kracht
8.8
Bereik
8.7
Comfort
6.5
Design
7.5
PROS
 • Krachtige motor
 • Geschikt voor zowel in als buiten de stad
 • 'Best Getest' in de AD Fietstest 2018
CONS
 • Hogere kans op slijtage
 • Hoge prijs
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0