Vogue Carry bakfiets

€2.999,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Vogue Carry bakfiets Midden motor Kangeroo 7V matzwart - €2.999,00

Elektrische bakfietsen zijn natuurlijk ontworpen om ons te helpen met het vervoeren van onze kinderen (of zware spullen) zonder al te veel moeite en met een fijn duwtje in de rug. Het merk Vogue is vooral bekend om haar stijlvolle modellen met extreem veel comfort. Vogue heeft in totaal drie verschillende elektrische bakfietsen uitgebracht, waarvan de Vogue Carry als beste naar voren komt en hierbij ook meteen wordt beschouwd als de beste meest luxe bakfiets die er is!

In het kort

De Vogue Carry bakfiets in bruin/matzwart is een van de meest stevige en comfortabele bakfietsen die de markt te bieden heeft. De Vogue bakfiets heeft als doel: pure luxe voor elke dag en iedereen! De bak voorop is voorzien van 2 bankjes met een totaal van 4 zitplaatsen (met gordels). De bakfiets heeft een Shimano 7 Nexus Rollerbrake versnellingen systeem en is uitgerust met een sterkte 481 Wh accu. Daarnaast is de fiets voorzien van een Bafang Max drive middenmotor, met 5 ondersteuningsstanden die zorgt voor een stabiele rijervaring met natuurlijke ondersteuning.

Motor & Accu

De Vogue Carry heeft dus een middenmotor met 5 ondersteuningsstanden. Dit betekent dat dat jij zelf kan bepalen wanneer je welke hoeveelheid ondersteuning wilt en nodig hebt. De ondersteuning van de Vogue is erg prettig en het fietsen voelt heel licht. Het is lastig te beschrijven, omdat de ondersteuning erg natuurlijk aanvoelt. Dit komt door de middenmotor. Ook heeft de fiets een stabiele basis, omdat de middenmotor ervoor zorgt dat er meer gewicht (niet heel veel) in het midden van de fiets is. Hieronder nog even de voor een nadelen van een middenmotor kort weergegeven:

De bakfiets heeft een Lithium-ion accu (36V/13Ah). De meeste elektrische fietsen hebben tegenwoordig deze accu en dat is maar goed ook, want dit is de beste soort accu die een e-bike kan hebben. Hiervoor zijn een paar redenen:
Ten eerste hebben ze een percentage van 90%
Ten tweede gaan de accu’s langer mee en kunnen ze meer stroom (voor hun gewicht) genereren dan andere soorten accu’s
Als laatste is de accu milieuvriendelijker

De actieradius van de bakfiets is de afstand die de bike kan afleggen, voordat de accu of batterij weer opgeladen moet worden. Bij de Vogue Carry is dit ongeveer 30 tot 60 kilometer (op de eco-stand). Dus ik de hoogste stand zal dit veel sneller gaan.

Waarom je de Vogue Carry wel zou moeten kopen

De Vogue Carry is echt een aanrader en dit is puur om de kwaliteit en daarnaast ook het aantal extra eigenschappen en de accessoires die net het verschil maken. Denk hierbij bijvoorbeeld als eerste aan de gordels die aanwezig zijn voor vier personen. Daarnaast heeft de bakfiets 7 versnellingen wat super handig is, omdat je de bakfiets zo kan aanpassen aan verschillende situaties zoals wind of hoge heuvels (als die al voorkomen in Nederland). Daarnaast beschikt de Vogue ook over extra’s zoals snelbinders en een regenhuif met extra ramen zodat de kinderen altijd droog zitten, maar ook kunnen genieten van een briesje door de raampjes open te doen. Ik noem vaak kinderen en dat is omdat deze bakfiets vooral bedoeld is voor het prettig vervoeren van kinderen. Uit ervaring vinden zij dit helemaal geweldig en het is ook super handig als je niet altijd in de auto wil zitten of hier gewoonweg het geld niet voor hebt. Het is altijd fijn om een stevig vervoermiddel te hebben van hoge kwaliteit!

Kortom:

 • Scoort hoog op comfort en kwaliteit
 • Trapt zonder ondersteuning ook licht
 • Veel extra eigenschappen zoals gordels en regenhuif
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Waarom je de Vogue Carry niet zou moeten kopen

De eerste groep mensen aan wie ik deze bakfiets zou afraden is de groep die een bakfiets op budget zoeken. De Vogue Carry is een vrij prijzige bakfiets (ook al moet ik zeggen dat het nog meevalt) en dit komt door de extra eigenschappen die inbegrepen zijn. Als jij opzoek bent naar een elektrische bakfiets voor een iets lagere prijs dan is het een goed idee om een kijkje te nemen naar de Cangoo Tour, die ook te vinden is op deze site. Daarnaast is de Vogue Carry niet eigenlijk niet ontworpen voor lange tochten. Dit is te zien aan de actieradius die relatief laag is dus bij lange tochten zal jij op een gegeven moment zonder ondersteuning moeten trappen. Het ligt er natuurlijk aan hoe zwaar de kinderen zijn, maar wat opviel is dat het ook prima te doen is om zonder te ondersteuning verder te fietsen.

Kortom:

 • Relatief hoge prijs
 • Is niet echt geschikt voor langere fietstochten

Samengevat

De Vogue Carry elektrische bakfiets is er eentje die erg veel luxe en plezier bied. Dit is te merken aan de extra eigenschappen die het verschil maken zoals de 7 versnellingen, 5 ondersteuningsstanden en EXTRA extra’s zoals veiligheidsgordels en een regenhuif. De prijs van de bakfiets lijkt hoog, maar uit mijn ervaring is dit ongeveer de gemiddelde prijs van een elektrische bakfiets als je er eentje uitzoekt van een beetje kwaliteit. Al met al is dit vooral een aanrader voor het vervoer van kinderen en niet van spullen. Natuurlijk kan dit ook, maar daar zijn veel geschiktere bakfietsen voor.

7.9 Total Score
Test rapport

7.9Expert Score
Kracht
9.7
Bereik
6.6
Comfort
7.9
Design
7.5
5.2User's score
Kracht
5.6
Bereik
5.3
Comfort
4.6
Design
5.6
PROS
 • Beste uit de test 2020
 • Trapondersteuning voelt natuurlijk aan
 • Geschikt voor 4 kinderen
 • Krachtige 80 Nm motor
CONS
 • Zware bakfiets
Add your review  |  Read reviews and comments

3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. 2
  Kracht
  40
  Bereik
  40
  Comfort
  40
  Design
  40

  We bought the Vogue Infinity and the Vogue cargo 3, both of rather poor manufacture. In both cases the gears don’t change smoothly and after just over a month the assistance of the cargo has broken down. We are being told that some parts are not well protected and will fall apart at the smallest move. The bikes are definitely cheap for a reason…

  Helpful(3) Unhelpful(4)You have already voted this
 2. 4
  Kracht
  90
  Bereik
  80
  Comfort
  60
  Design
  90

  Fijne bakfiets! Mooi uiterlijk en fietst super!

  + PROS: Trapt lekker licht, ook tegen de wind in. Mooi design met de houten bak. Voelt goed aan tijdens het fietsen door de middenmotor, en ondanks het gewicht en windvanger gaat de accu best goed mee.
  - CONS: De bakfiets stuitert wel wat, dus op slechte wegen en kuilen/bulten is het oncomfortabel fietsen. Dan zou je voor een tweewieler bakfiets moeten kiezen.
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0