Vogue Infinity

€1.489,00

Best deal at: internet-bikes.cominternet-bikes.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Vogue Infinity - €1.489,00

De Vogue Infinity is een krachtige fiets die er goed uit ziet en met gemak hellingen aan kan. Het heeft veel weg van de Vogue Elegance en is in prijs ongeveer hetzelfde maar presteert in sommige aspecten, vooral de hoeveelheid aan ondersteuningsstanden, minder goed. De motor is wel van een nieuwer model en veel mensen zullen je ook vertellen dat het een modernere fiets is maar heeft het zelfde krachtige vermogen en je zult dus weinig verschil voelen in ondersteuning tussen de Elegance en de Infinity.. Het is voornamelijk een stadsfiets en wordt zo ook veel afgebeeld bij winkels, maar het kan ook langere tochten aan door de krachtige motor en veel versnellingen.  Het is een fiets met opvallende LED-Verlichting dat je veilig zou houden op de weg en andere mensen in het verkeer alert zal houden van uw aanwezigheid. Het heeft een zadel wat geveerd is om schokken op te kunnen vangen, iets wat kan helpen wanneer bijvoorbeeld een weg erg ruig is.

Tijdens zoektocht naar een leverancier van de Vogue Infinity zal je vaak versies tegenkomen met N1,N2… in de naam van het model. Dit is heel verwarrend gezien nergens echt duidelijk wordt uitgelegd waar die N voor staat. In principe is het niks anders dan het model. Ieder jaar brengt Vogue een “verbeterde” versie van hun modellen uit. De eerste jaar was dat de N1, dan de N2 en dat ging zo door (N8 is het model van 2019). We raden het aan dat je er niet al teveel op let, de verschillen tussen de onderling modellen zijn niet echt merkbaar.

De Vogue Infinity komt standaard met een Shimano 8 Speed naaf en heeft 8 versnellingen. Dit helpt de bestuurder omdat door de grote hoeveelheid versnellingen het nooit een probleem is om makkelijk in de juiste versnelling voor uw verkeerssituatie te kunnen fietsen. De versnellingen geven de fiets meer veelzijdigheid omdat door de hoeveelheid versnellingen niet alleen stadstochten mogelijk worden maar ook fietstochten, dit wordt een hybridefiets genoemd. De kettingkast van de infinity is gesloten en hierdoor heeft het minder onderhoudt nodig dan een halfopen of open kettingkast. De Vogue Infinity weegt in totaal 23.9 kg (inclusief de accu die bij de fiets hoort) en is hierdoor net wat lichter dan de gemiddelde e-bike.

Zowel de zadelpen als de voorvork van de Infinity zijn geveerd wat helpt met het absorberen van schokken. De achter- en voorrem zijn voorzien van rollerbrakes wat de Vogue Infinity een krachtig remmechanisme geeft waardoor men niet al te bang hoeft te zijn dat de fiets te lang verder gaat als je abrupt moet remmen.

Verdere informatie over de accu

De Infinity wordt standaard geleverd met een Lithium-ion batterij met een accucapaciteit van 481 Wh. Lithium accu’s zijn altijd beter dan alternatieven omdat ze een hoge accucapaciteit per kg hebben ten opzichte van andere soorten accu’s. Daarnaast hebben Lithium batterijen ook een lage zelfontlading en gaan ze ook veel langer mee!

De accu is makkelijk te vinden en zit net zoals andere Vogue fietsen onder de bagagedrager waar het makkelijk los te maken is zodat je de accu binnen kan nemen en opladen. Dit is niet alleen makkelijker omdat je niet de accu bij de fiets moet laten tijdens het opladen maar het is ook beter voor de accu, aangezien een accu beter werkt op kamertemperatuur en hierdoor langer meegaat en sneller oplaadt. Plus, wie wil nou zo’n hele fiets mee naar binnen sjouwen? Kijk mij daar maar niet voor aan!

Verdere algemene informatie

De Vogue Infinity heeft, anders dan de Vogue Basic, Vogue Comfort en Vogue Elite maar net zo als de Vogue Elegance, een midden motor. De koppelkracht van deze motor is geschat rond 80 Nm. Deze waarde zegt wat over de trekkracht dat je kan verwachten van de fiets. Des te hoger deze kracht, des te beter de e-bike optrekt en heuvels beklimt. Echte krachtpatsers hebben 80 Nm terwijl de zwakkere koppels rond de 10/20 Nm liggen. Het is dus echt een hele krachtige motor en perfect voor de mensen die niet al te veel willen uitgeven maar toch wel power verwachten van hun fiets.
Dat de motor een middenmotor is heeft veel voordelen. Door het lage zwaartepunt is er veel evenwicht tussen de verschillende delen van de fiets en rijd de fiets erg stabiel, wendbaar en gemakkelijk te rijden.

Maar ook al heet de fiets Infinity, het kan jammer genoeg niet eeuwig door rijden. Op de laagste trapondersteuning zou de Vogue Instinct een actieradius van 120 km kunnen bereiken. De gemiddelde actieradius voor de Instinct ligt op ongeveer 96,2 km. Deze is echter niet exact te bepalen omdat het door veel verschillende factoren beïnvloed kan worden.

Het LCD display scherm is makkelijk bedienbaar en veilig en geeft alle relevante en belangrijke informatie over uw fiets weer. Het is gepositioneerd links op uw stuur en met het display scherm kan je kiezen tussen vijf ondersteuningsstanden. Deze ondersteuningstanden hebben effect op de actieradius en de hoeveelheid steun die je krijgt tijdens het fietsen. Een lage ondersteuning leidt tot verdere actieradius maar je krijgt minder steun tijdens het fietsen. Een hogere trapondersteuning leidt tot minder actieradius maar meer steun tijdens het fietsen.

7.4 Total Score

Kracht
9.5
Bereik
6.6
Comfort
6.5
Design
7.0
PROS
 • Middenmotor
 • Krachtige motor
 • Lage prijs per km
CONS
 • Slijtage
Add your review  |  Read reviews and comments

4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. The bike is not of good manufacture. We have had ours for just over a month and we had to have it fixed twice already. The gears don’t change very smoothly, the chain keeps making noise and the vendor has not managed to fix it. The low price accounts for low quality!

 2. Prima fiets, ik ben zeer tevreden. De fiets heb ik nu al drie jaar en heb nooit geen probleem mee gehad.

 3. Ik heb deze fiets nu een jaar. Ik rijd er dagelijks mee voor woon-werkverkeer. Ik zit in totaal nu richting de 5.000 kilometer. Fiets begint nu her en der roestplekjes te vertonen, ondanks dat de fiets altijd binnen staat. De roest kan dus alleen komen van het door de regen fietsen. Batterij is nog goed en vertoont nog geen teken van verzwakking. Onlangs probleem met de software, nog net in de garantieperiode. Momenteel nog wel een probleem met mijn snelheidssensor, waardoor ik geen trapondersteuning meer heb. Dat is nog best lastig te repareren, want dit merk wordt niet breed ondersteund. Veel fietsenmakers zijn geen Vogue dealer en kunnen daardoor niet de benodigde onderdelen bestellen. Op de site van Vogue kun je dealers in je buurt vinden, maar bij mij zijn dat er niet veel. Lastig. Volgende keer maar gewoon weer een bekend Nederlands merk kopen.

 4. HELP…..
  Mijn achterlicht(Vogue Infinity E-bike) doet het niet meer. Kan nergens vinden hoe ik die kan verwisselen voor nieuw lampje. Wie wil/kan mij uitleggen hoe ik daar bij kan komen. Pollux Doedens(pdoedens49@hotmail.com )

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0