Lezyne Mini Drive 400XL

€30,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs

Verschillende lampjes van het merk Lezyne kwamen in onze test al erg goed uit de test, en omdat dit model er in eerste instantie al vergelijkbaar uitziet zijn we geneigd te denken dat de uitkomst van deze test wel weer eens positief zou kunnen zijn. De behuizing is namelijk weer van aluminium, wat het direct een duurzame en krachtige uitstraling geeft.

De Lezyne Mini Drive 400XL

Dit lampje van Lezyne, de Mini Drive 400XL is een apparaatje dat valt onder de goedkoopste oplaadbare voorlampjes in onze test. Dit maakt het model direct al interessant.
Dit model is erg herkenbaar doordat het geen gebruik maakt van een USB kabel voor het opladen van het lampje. Het achteruiteinde van het model kan simpelweg in een USB poort worden gestopt door het kapje van het model af te nemen.

Ons oordeel

In de beoordeling van voorlichten letten we op een aantal elementen. We kijken naar de functionaliteit en de prestaties. Samen komen we hiermee tot een score. In onze beoordelingen nemen we in alle gevallen de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Design

8.0/10 – Dit apparaatje is mooi ontworpen. De aluminium behuizing zorgt voor een duurzame en sterke uitstraling, een uitstraling die Lezyne wederom waarmaakt. Het lichtje weegt precies 100 gram, een laag gemiddelde score in onze test. Dit lage gewicht is interessant voor mensen die het lampje graag mee willen nemen op een licht bepakte tocht, zoals wielrenners en toerfietsers. De rubber strap van het apparaat blijft goed en sterk vastzitten.

Functionaliteit

8.2/10 – Dit lampje beschikt over een goede functionaliteit. Door middel van slechts een enkele knop is de sterkte van het licht in te stellen, alsmede de vertoning van dat licht. Met dit apparaat kun je licht onder anderen laten knipperen zodat je beter zichtbaar bent overdag.

Prestaties

7.2/10 – De prestaties van dit lampje zijn prima. De lichtopbrengst gaat tot wel 400 lumen, en dit is, naast dat dit heel goed zichtbaar is, ook nog eens goed om zelf de weg behoorlijk te kunnen verlichten. Tel daar een batterij die tot wel 20 uur lang mee kan bij op en je komt tot een bijzonder goed resultaat voor dit lampje van Lezyne. Het opladen duurt met meer dan 2 uur wel vrij lang.

Specificaties via lezyne.com:

  • Gewicht: 100 gram
  • 400 Lumen

Onze ervaring:

  • Design: 8.0/10
  • Functionaliteit: 8.2/10
  • Prestaties: 7.2/10

Scores via andere platforms:

  • bol.com (4.0/5 uit 6 reviews)

Ons eindoordeel

7.8/10 – Een prima lampje voor in de stad, en voor tochten in een donkere omgeving of bij slecht weer. Eigenlijk zijn er weinig negatieve punten aan te merken op dit lampje, zeker niet als je de prijs/kwaliteit verhouding meeweegt. De batterij kan een goede tijd mee, de lichtopbrengst is goed en het apparaat is duurzaam en waterproof gebouwd. Een prima aankoop.

7.8 Total Score

Design
8.0
Functionaliteit
8.2
Prestaties
7.2
PROS
  • Lichtopbrengst
  • Batterijduur
  • Prijs/kwaliteit
CONS
  • Opladen duurt vrij lang
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0