SKS Airkompressor 12.0

€26,49

Best deal at: bol.combol.com
Naar de laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: SKS Airkompressor 12.0 - Fietspomp Hoge Druk - Multi Valve Kop - Met Drukmeter - Zwart - €26,49
Price history
×
Price history for SKS Airkompressor 12.0 - Fietspomp Hoge Druk - Multi Valve Kop - Met Drukmeter - Zwart
Latest updates:
  • €26,49 - 15 mei 2021
  • €26,29 - 8 mei 2021
  • €25,95 - 22 april 2021
  • €22,64 - 15 april 2021
Since: 15 april 2021
  • Highest Price: €26,49 - 15 mei 2021
  • Lowest Price: €22,64 - 15 april 2021

In onze tests met wieleraccessoires als pompen komen we regelmatig producten van SKS tegen. Deze producten zijn van Duitse makelij en zijn over het algemeen van een goede kwaliteit. We hopen dat dit ook geldt voor dit model, de SKS Airkompressor 12.0. Zoals de naam al doet vermoeden is dit model vrij krachtig: Dit model kan maarliefst 12 bar aan druk ontwikkelen, een vrij hoge druk in onze test.

De SKS Airkompressor 12.0

De Airkompressor 12.0 is een vloerpomp die geschikt is in verschillende situaties bij verschillende soorten fietsen. Net als veel andere producten van SKS heeft dit model een prima prijs/kwaliteitverhouding. Het model valt op: door de extra lange buis ziet dit model er net wat anders uit dan andere pompen in deze prijsklasse.

Ons oordeel

In de beoordeling van vloerpompen letten we op een aantal elementen. We kijken naar het ontwerp (design), de functionaliteit en de prestaties. Samen komen we hiermee tot een score. In onze beoordelingen nemen we in alle gevallen de prijs/kwaliteitverhouding mee.

Design

7.5/10 – Dit model valt direct op: het is wat langer dan veel andere modellen in onze test, om zo meer druk te kunnen ontwikkelen op het ventiel en de band.
Dit is voor deze functie erg handig, maar om dit model mee te nemen kost het wat meer moeite. Het past niet zo makkelijk in een tas als andere modellen in onze test.

Functionaliteit

8.0/10 – Deze vloerpomp van SKS heeft een prima functionaliteit en kan zowel een Presta als een Schrader ventiel bedienen. Als je over de juiste verloopjes beschikt, dus je er zelfs vrijwel alle ventielen mee gebruiken.

Prestaties

9.4/10 – Een uitstekende score op het gebied van de drukprestatie voor dit model. Met 12 bar krijg je namelijk een bijzonder hoge bandendruk. Het lange ontwerp heeft zich dus uitbetaald. In onze test behoort dit model tot de vloerpompen die de hoogste druk kunnen ontwikkelen.

Specificaties via sks-germany.com:

  • Gewicht: 2 kilo
  • 12 bar

Onze ervaring:

  • Design: 7.5/10
  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Prestaties: 9.4/10

Ons eindoordeel

7.7/10 – Dit model is bedoeld voor wielrenners die het uiterste van hun vloerpomp vragen. Waar over het algemeen vloerpompen zo tussen de 8 en 10 bar kunnen produceren, kan dit model maarliefst 12 bar produceren. Een indrukkende prestatie. Dit model beschikt over een meter, dus je hoeft nooit bang te zijn dat je niet over genoeg bandendruk beschikt – je kan deze druk precies afstellen op je wensen. Een minpuntje is wel de lengte van dit model. Deze is nodig om de druk te ontwikkelen, maar het maakt het wel iets lastiger om het model mee te nemen.

8.3 Total Score

Design
7.5
Functionaliteit
8.0
Prestaties
9.4
PROS
  • Bijzonder hoge druk (12 bar)
  • Stabiel (2 kilo)
CONS
  • Erg lang ontwerp
Add your review

Stel je vragen!

Leave a reply

Your total score

Beste Elektrische fiets 2020 - Vergelijk beste koop & geteste E-bikes
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0